Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rajtad múlna, akkor, mi lenne a legfontosabb üzenet, amit a màsik nemnek àtadnàl?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok.
Köszönöm.
2019. máj. 5. 23:40
21/26 anonim válasza:
Én sem az eszedért szeretlek, kérdező, hanem mert mindig szépen kifejted, miért tartasz hülyeségnek bizonyos álláspontokat...
22/26 A kérdező kommentje:
Itt kifejteni, hogy mit miért tartok hülyeségnek, kb. annyira lenne értelmes dolog, mint egy keresztény fundamentalistànak elmagyaràzni az evolúciót... Szóval kösz, de nem, màr tanultam a dologból.
2019. máj. 7. 05:35
23/26 anonim válasza:
Áh értem :D pont azzal a résszel nem értesz egyet, hogy ne ítelj el dolgokat első látásra mert te már "megjártad" és sokkal könnyebb az ismert mintáidat követni a komfortzónán belül mint valóban válalni a rizikót, hogy talán másképp lesz mint ahogy első látásra gondoltad. Óvatos vagy, talán emiatt kevesebb bántódásod esik, de pont ezért valóban fölösleges elmagyaráznod az álláspontodat mert értelmes vitát csak nyitott emberekkel lehet folytatni aminek te nem vagy nevezhető
24/26 A kérdező kommentje:
Semmit nem értesz, csak megmagyaràztad magadnak a "női logika" szerint, hogy miért neked lehet igazad, hogy nyugodtabban tudj aludni. Ha ez a szíved vàgya, àm jóvà hagyom. Ahogyan Richard Dawkins sem àllna le vitàzni Kent Hovinddal, úgy én sem fogok veled. Szia.
2019. máj. 8. 06:20
25/26 anonim válasza:
nem tudok erre válaszolni, mert a másik nem az nem egy homogén halmaz. Vannak tendenciák, amiket nem értek egyes férfiaktól, de közben meg megsérteném vele azokat, akiknek nem ingük. De ha lehet ilyen "akinek nem inge, ne vegye magára jelleggel":
Ha felszínesen választod ki, kit szólítasz le, akkor ne csodálkozz, ha felszínes nőt fogsz ki.
26/26 A kérdező kommentje:
Ez egy elég homàlyos megfogalmazàs. :D
2019. máj. 14. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!