Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miért kacsint rá egy férfira, azon kívűl, hogy tetszik neki? Milyen egyéb indoka lehett rá?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen láttam olyat,hogy egy két hónapos terhes nő rá kacsintott a velünk egy irodában lévő kollégánkra nap végén,aki nem a párja volt...(Bár a srác később tagadta,hogy kacsintás lett volna,azt mondta ő nem látott semmit,és tényleg meglepettnek tűnt,amikor rá kérdeztem.)
Ezért tettem fel így a kérdést.
2019. máj. 2. 20:31
1/3 anonim válasza:
Amit írásban.
Cinkosság, huncutság, "tudod te, hogy mire gondolok".
2/3 anonim válasza:
Rossz berögződés, vagy mondandó nyomatékosítása. Csomószor csinálom ok nélkül, nincs mögötte semmi. Ahogy előttem is írták az ilyen "tudod te mire gondolok" típusú beszélgetések közben használom, de nincs mögötte semmilyen utalás vagy tetszés.
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg te láttad rosszul. Ha nem, akkor is merész lenne ennyiből levonni bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!