Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondjak, hogy az ido...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondjak, hogy az ido mulasaval enyhul a hianyerzet. Akkor nekem miert hianyzik egyre jobban?

Figyelt kérdés
Azt hittem,hogy par honap,es mar nem is fogok ra emlekezni...erre fel,meg jobban felerosodott a hianyerzet...
2019. máj. 2. 11:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Első csalódás? Akkor még várj egy kicsit.

Másodjára már megkeményedik a lelked annyira, hogy ne érintsen ennyire.

Ez amúgy pokolian szomorú, de állítólag "ez az élet". Na ez az amiért én az oldalvonalon túlra költöztem.

2019. máj. 2. 11:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem elso. :D
2019. máj. 2. 11:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig voltatok kapcsolatban?
2019. máj. 2. 11:51
 4/12 anonim válasza:
0%
Úristen... könyörgöm ne írj ki ilyen kérdéseket mert N. még azt fogja hinni én tettem ki.
2019. máj. 2. 11:52
 5/12 anonim ***** válasza:

Pár hónap sok esetben keves. Volt egy pasi az eletemben, aki a "nagy ő" volt szamomra, azt hittem sosem leszek tul rajta. Az elso par honap pokoli volt, de azon kapom magam, hogy szinte mar eszembe sem jut,de ha megis, akkor nem vagyok szomoru stb. :D

Szoval turelem!

2019. máj. 2. 11:54
 6/12 anonim ***** válasza:

Türelem és kitartás. Idővel tényleg elmúlik. Nekem volt olyan kapcsolatom, akivel talán ha 6-7 hónapig jártunk, de legalább másfél évig aktívan bántott a hiánya és nem tudtam egyszerűen feldolgozni. Aztán már eszembe se jut (csak ilyenkor, ha eszembe juttatja valami), és nem is vagyok szomorú miatta.

Azt mondják a láz is akkor a legmagasabb, amikor már kifelé lábalsz a betegségből. Szóval csak kitartást!

2019. máj. 2. 12:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hat, ez attol is fugg, hogy meddig voltatok egyutt es mennyire volt mely a kapcsolat. De van ilyen hullamvasut, sajnos.
2019. máj. 2. 12:19
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem nagyon enyhül több,mint két év után sem.Van amikor kevésbé fáj,de mindennap gondolok rá.

Csak végre enyhülnevaz én fájdalmam is.Szerintem el múlni soha sem fog

2019. máj. 2. 13:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. Nem tudom, nalad mi a sztori, de én rájöttem, hogy ő kell nekem.
2019. máj. 2. 14:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,nagyon aranyosak vagytok.
2019. máj. 2. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!