Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te engednéd, hogy használja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te engednéd, hogy használja a párotok a kocsitokat?

Figyelt kérdés

Pár éve úgy volt, hogy veszek valami régebbi, olcsóbb autót, mert sokat jártam vidékre. Ekkor mondtam páromnak ha én nem használom, akkor nyugodtan használhatja. Aztán végül úgy hozta az élet, hogy mégsem vettem mostanáig, de ez időben spóroltam sokat és egy jobb kaliberű autót tudtam megvenni. Ezt már nem szívesen adnám oda neki gyakorló autónak (még nincs jogsija csak tervben van). Nekem fontos, hogy ne legyen törve-zúzva, szerinte csak egy használati tárgy és már eléggé követelőzik is "az ő munkája fontosabb" címszóval.

Ti odaadnátok párotoknak azt a kocsit, amiért ti dolgoztatok meg, hogy legyen lehetősége valamin gyakorolni?

2019. máj. 1. 21:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nálunk mindenkinek megvan a saját kocsija, de simán használjuk a másikét is, ha mondjuk az áll kint. De mindketten felnőttek vagyunk, nem vagánykodó hülyegyerekek. Max abból van néha egy kis morgás, ha nem lett visszaállítva az ülés.

Viszont ha nincs jogsija akkor természetesen nem adnám oda neki. Nem is értem ez hogy lehet kérdés.

2019. máj. 1. 22:21
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

"követelőzik is "az ő munkája fontosabb" címszóval"

Nem csak az autót nem adnám neki oda de ki is raknám. Ez csak rosszabb lesz. Friss jogsival nem adnék oda neki egy olyan autót ami jó pár millió volt és csak mert neki KELL engedjem át.

HA ennyire fontos a munkája vásároljon magának.

Másik kérdés, ha összetöri ki is fizeti? Gondolom nem, ha nincs pénze saját autóra se.

Neked odaadná fordított esetben? Ezen elgondolkodtál már?

28/N

2019. máj. 1. 22:35
 13/15 A kérdező kommentje:

Valóban rosszul fogalmaztam a kérdésben, természetesen a jogsi megszerzése után akarná használni.

De valószínűleg nem fogom engedni,tegnap nekivágta az ajtót az oszlopnak, lepergett a festék és "egy akkor mi van" mondattal rendezte el a dolgot. Nem mondom, hogy nagy dolog, de egy "bocs!" azért belefért volna. Nem ezért dolgoztam ennyit, majd megoldja magának.

Amúgy pénze lenne, neki neked annyi idő lenne összespórolni ennyi pénzt, csak hát neki más fontosabb...

Fordított esetben nem tudom, hogy odaadná-e, de én más kocsiját nem szívesen vezetem.

2019. máj. 2. 06:56
 14/15 anonim ***** válasza:
35%
Nem adnám oda. Vegyen magának, ha ennyire szükséges a nagyon fontos munkájához. Vagy járjon busszal /biciklivel stb. Persze, még jogsija sincs de már ő mondja meg, hogy a te autódat fogja vezetni? Röhej.
2019. máj. 2. 08:21
 15/15 anonim ***** válasza:
56%

De valószínűleg nem fogom engedni,tegnap nekivágta az ajtót az oszlopnak, lepergett a festék és "egy akkor mi van" mondattal rendezte el a dolgot

Ne várj többet, majd ha meghúzza vagy összetöri a kocsit ennyivel elintézi “akkor mi van”. Én a kapcsolaton gondolkodnék el sürgősen.

2019. máj. 2. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!