Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem hidd el nem baj.
De ha picit belegondolsz, csak érzed, hogy nem ez az àltalános.
Én ugyan màr 34 éves vagyok (nő) de az én korosztàlyom bizony 16-18-20 évesen már csajozott.
De ha neked egyàltalàn nincs igényed még csak a testi kapcsolatra sem, akkor egészségedre vàljék.
Én 25 évesen mondjuk már anya lettem.
Értelmes a Kérdező.
Anyàmat szidja aki 21 év meghalt, csak azért mert megkértem, hogy ne írogasson nekem privátban, ha neki úgy jó, őrizgesse magàt még egy darabig.
Bajnak azért baj, mert ezek alapvető emberi szükségletek általában. A legtöbb embert annyira motiválják, hogy képesek legyőzni miatta a félelmeiket. Már 16 évesen is.
Tehát ha tele vagy kielégítetlen szükségletekkel, akkor az elég nagy életminőség-romlást eredményez. Általában!!
Ha te nem vagy egy átlagos fickó, mások a szükségletoreferenciáid, akkor persze, hogy számodra ez nem gond. Viszont a legtöbb ember elképzelhetetlennek tartja, hogy úgy éjen, mint te, mert az tönkretenné az életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!