Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha csak a legalább 10 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak a legalább 10 évvel idősebb férfiak jönnek be az apakomplexus? Miért lehet? 21/N

Figyelt kérdés

Párom és köztem is 10 év van, de bárhol vele egy korút vagy idősebbet látok, ők jönnek be. Valahogy a kortársaimat annyira gyereknek látom. Lehet az én közelemben van így és emiatt alakult ki, de lassan rá sem nézek olyanra aki ne lenne 35 legalább. Ez probléma szerintetek?

Nem az anyagi miatt van,mert úgy szimpatikusak,hogy nem tudok róluk semmit. Barátom pl. kevesebbet keres mint én.

2019. ápr. 29. 22:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%

Hiába pontoznak le, egy apakomplexusos csajnak igenis kell, hogy fel tudjon nézni a pasijára, az élet minden terén. Viszont 20-30 év korkülönbség is simán belefér nekik. Sok ilyen van, csak ezek a párok nem extrovertáltak, nem mutogatják magukat az utcán és szórakozóhelyeken, hanem kicsit elvonultan élnek a társadalomtól, de attól még rengeteg ilyen van.

Márpedig arra a 35 éves férfira hogy tud felnézni az a 21 éves lány aki többet keres a nála jóval idősebb férfinál? Sehogy, tehát apakomplexus kizárva.

2019. ápr. 29. 23:55
 12/15 anonim ***** válasza:
9%

Vagy apakomplexus vagy társadalmi beidegződés, hogy idősebb pasit akarj.

52% felejtsd már el, hogy az apakomplexusba mindenáron belehúzod az anyagi dolgokat is. Az apakomplexus jellemzően a viselkedéssel függ össze és nem az anyagiakkal. Volt apakomplexusos barátnőm úgy, hogy egyetemre jártam és nem dolgoztam.

2019. ápr. 30. 04:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Világ életemben 20 év korkulonbseggel voltak pasijaim. A férjem viszont velem egy idős. Sikerült megtálalni benne azt a fajta érettséget, ami a korosztalyomban sosem volt meg annakidejen. Ennek ellenére az utcán ma is a 40 vége, 50 eleje köru pasikat nézem meg. 30N
2019. ápr. 30. 08:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja csak ugye tudod hogy egy 10-20 evvel idősebb pasi 10-20 evvel előbb is hal meg mint egy korodbeli... a végére meg már ugy megöregszik mint ha a szüleidet ápolnád...
2019. ápr. 30. 08:53
 15/15 mikeXxX ***** válasza:

Egész életedben azt fogod nézni a gyk népe mit mond ?

Azzal foglalkozz ami neked jó a többit engedd el .

2019. ápr. 30. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!