Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korban kell elmenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban kell elmenni prostihoz, ha szűz vagy?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 27. 23:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30%
Miért egy prostival akarod elveszteni?
2019. ápr. 28. 00:33
 12/22 A kérdező kommentje:
Mert 24 múltam
2019. ápr. 28. 02:39
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
PTK 1965/2 23§. 11a törvényt nézd meg, abban pontosan szabályozva van, hogy hány évesen kell.
2019. ápr. 28. 07:40
 14/22 anonim ***** válasza:
49%

Nem kell elmenni. De ha úgy érzed nincs más esély hogy a "normális" módon ess túl rajta akkor igazából mind1 hány éves vagy. A 24 az már eléggé aktuális kor. Tudom én is, mert maholnap 26 leszek. Én már 4 éve gondolkodom rajta, hogy meg kellene lépnem, csak még mindig a bátorságot gyujtom hozzá. És talán még egy kicsit reménykedem, hogy megoldható másként is.

Neked meg van a bátorságod??

2019. ápr. 28. 10:10
 15/22 anonim ***** válasza:
25-30
2019. ápr. 28. 10:37
 16/22 anonim ***** válasza:
Én 26 vagyok de még szűz vok
2019. ápr. 28. 10:39
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Ha 24 évesen szűz vagy na az elég gáz.

De miért pont prostihoz mennél?

Annyi csaj van aki csak dugni akar vagy egyéjszakás kalandokat keres, azon is lehet gyakorolni. Parázni meg felesleges, hisz ott nincs veszíteni valód (a szűzességen kívül).

De ha szűzen vágsz bele egy komoly kapcsolatba, az már gázabb.

Nem az számít, hogy szűz vagy-e, hanem mit mutatsz kifelé (kisugárzásra gondolok).

Ha rástresszelsz, hogy vajon béna leszek-e, az látszódni fog rajtad, és a csajnak is lejön a dolog.

Tudod hány olyan pasi van, aki az ágyban egy nulla hiába nem szűz már, de ha magabiztosan megy oda a csajhoz, akkor a csaj is előbb leáll vele.

2019. ápr. 28. 10:43
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó vagyok:

Még annyi, hogy azzal csajozni, hogy szűz vagy nem menő.

A csajok nem tanítványra vágynak, hanem egy kiadós dugásra. Nagyon ritka ha emiatt megszánnak téged. Szóval inkább ciki, mintsem előnyös.

2019. ápr. 28. 10:44
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Annyi csaj van aki csak dugni akar vagy egyéjszakás kalandokat keres, azon is lehet gyakorolni."

"A csajok nem tanítványra vágynak, hanem egy kiadós dugásra."

Ennyi. Agyon is van csapva az egyik mondat a másikkal. Ugyan ott tartunk mint eddig. Marad a fizetős..

2019. ápr. 28. 11:03
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

19:

Ezt is írtam:

"Nem az számít, hogy szűz vagy-e, hanem mit mutatsz kifelé (kisugárzásra gondolok)."

Szerintem azért egy laza kapcsolatban nem mondasz el mindent magadról, gondolom te sem mondod el még a tb számod sem.

Ott adhatod a macsót, hogy ennyi meg annyi csajjal voltam stb. Lehet, hogy a csajnak a dugás után leesik, hogy nem volt annyira tapasztalt a pasi, de akkora már megvolt a csaj.

2019. ápr. 28. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!