Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fogadnátok örökbe gyereket?
Figyelt kérdés
Abban az esetben, hogyha:
A: Egészségesek vagytok a párotokkal és lehetne saját gyereketek.
Főleg akkor, ha tudom hogy van valami genetikai problémám, amit biztosan örökölni fog. Az örökbefogadott bébit is lehet ugyan annyira szeretni. :) A család a lényeg és a szeretet.
2019. ápr. 27. 21:38
2/12 anonim válasza:
Ha lehetne saját gyerekünk akkor szerintem egyértelmű hogy sajátot szeretnénk. Ha viszont nem lehetne akkor persze.
2019. ápr. 27. 21:38
3/12 anonim válasza:
A: Nem valószínű, maximum rokon halála esetén tudom elképzelni.
B: Igen.
2019. ápr. 27. 21:48
4/12 piroska és a farkas válasza:
Lehet sajàt gyermekünk, több is van, férjem mégis szeretne a későbbiekben örökbe fogadni még egy gyermeket, " egyszerűen" azért, hogy esélyt adjuk még vkinek arra, h szerető csalàdban nőhessen fel. Én még nem àllok rà készen, de nem is idegen tőlem a gondolat.
2019. ápr. 27. 21:59
5/12 anonim válasza:
Ha meddő lenne valamelyikőnk, akkor biztosan! Mielőtt teherbe estem, ami sajnos évekig tartott, már az örökbefogadást terveztük. Mivel van saját gyermekünk, így csak abban az esetben, ha pl már idősebb lennék, tehát terhességet kihordani már nem szeretnék, és anyagilag is stabil lábakon állnánk, ugyanis jelenleg másfél szobás kis lakásban élünk.
Természetesen az is motiváló lenne, hogy esélyt adnánk egy kis életnek! Hogy lehessenek szülei!
2019. ápr. 27. 22:04
6/12 anonim válasza:
Én azt gondoltam, hogy nem tudnám szeretni a más gyerekét, addig, amíg a munkahelyemen egy nevelő be nem hozott egy árva kislányt és a kislány egyszerűen odajött hozzám és átölelt. Egész életemben emlékezni fogok rá és sajnálom, hogy nem volt bátorságom örökbefogadni őt. Túl fiatal voltam és úgy éreztem, nem tudok mit kezdeni a gyerekekkel. Tény, hogy voltak hasonló aggályaim a saját gyerek vállalásánál is, de a gyakorlat megcáfolta, született ősanya lettem, mióta gyerekem lett. Azt a kislányt be tudnám fogadni, most, hogy anya vagyok, még biztosabb vagyok benne, hogy őt nagyon tudtam volna szeretni. Úgy általánosságban viszont bárkit nem.
2019. ápr. 27. 22:26
7/12 anonim válasza:
Én csak azt tudom elképzelni, hogy ha valaha szülő leszek, örökbe fogadok. Sajátot nem akarok.
2019. ápr. 27. 22:33
8/12 anonim válasza:
Maximum, ha már jóval idősebb leszek, és nem kisbabát/oviskorút. Nem igazán szeretnék gyereket, de ha valaha meg is gondolom, akkor sem vágynék a korai évek megélésére.
2019. ápr. 27. 22:39
9/12 anonim válasza:
En csak egy gyereket tervezek, de ha ennek akadálya lenne, akkor fogadnék örökbe.
2019. ápr. 27. 23:44
10/12 anonim válasza:
Örökbefogadás, terhesség, csecsemőkor nem hiányzik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!