Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő létemre ez férfias felfogás?
Nagyon fontos számomra a szabadságom, ha párkapcsolatról is van szó, ott sem vakít el a rózsaszín köd. Ugyanúgy rengeteg időt vagyok külön a barátaimmal, a családommal is. Sőt a külön történő bulizást is igénylem. Persze ez nem azt jelenti, hogy a párommal nem töltenék sok időt együtt, mert kellenek a minőségi együtt töltött idők is, ugyanakkor meg kéne szerintem maradnia mind a két félnek a magánéletének. Nem vagyok féltékeny típus, ha valaki csalfa, arról az úgyis kitudódik.
A kérdésem egyik barátnőm jelleme ihlette. Teljesen rá volt szállva az exére, hisztizett mikor a fiú a barátaival szeretett volna bulizni, próbálta magának a párját kiközösíteni, savazta a srácnak a srác barátait stb. Fogtam csak a fejem. Aztán mikor mondtam neki, hogy miért csinálod ezt a szerencsétlen csávóval? A válasza annyi volt, hogy ő igazán szerelmes és, hogy én ezt nem érthetem! :D Oké szerelem, de ez inkább önzőség. És több nőibtársamnál is észreveszem ezt a viselkedésformát, aztán engem hurrognak le, hogy mi az ha a pasimat elengedem nélkülem bulizni? Biztos megcsal... Aztán véleményem szerint, aki meg akar csalni, az tudatosan építi fel ezt és nem feltétlen, hogy egy buliban teszi meg.
Mik ezek a sztereotipiàk?
Mitől lenne ez férfias felfogás???
Férfiban is van aki nyomoz a baràtnője után. Nem kéne általanosítani.
Amúgy én is szeretek szabad lenni, megbízom a pàromban 10000%-osan, ezért elengedem én is ha haverjaival megy valahova, ès ő is elenged engem.
Nem nyomozunk egymàs után. Nem tudjuk egymàs facebook kódjàt és telefon kódjàt.
Szeretek külön is szórakozni a baràtaimmal, nem csak vele.
Akkor most én is férfi felfogású vagyok??!
Nem. Ez nem férfias vagy nőies vonatkozás, hanem neked több szabad térre van szükséged, másnak meg kevesebb.
Az a lényeg, hogy te ismered magad és tudod, hogy milyen fiúval működik
Nemtől függetlenül szerintem ez a normális.
A férfiak között is van amúgy ilyen irányításmániás, ráakaszkodó, féltékenykedő típus, mint a barátnőd. Nem érdemes velük kezdeni, ha van saját életed.
Ez nem férfias gondolkodás. Többször láttam már férfitól is, hogy megszabta hogy mikor, hova mehet a barátnő; a gyermekkori fiú barátokat is elmarta a párja mellől, nem mehetett nélküle kimozdulni, stb. Még az egyik közelebbi barátnőmmel is megszakadt a kapcsolatom egy időre egy ilyen szenny miatt.
A kisajátítás távol áll attól hogy csak a nőkre legyen jellemző,te pedig nem férfiasan, hanem racionálisan gondolkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!