Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként hogy lehet teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként hogy lehet teljesen kizárni az érzelmeket a szexben?

Figyelt kérdés
Érzelmes ember vagyok és féltékeny is voltam a kapcsolatomban, de vege lett és most én is csak használni szeretném a férfiakat, de egyszer volt szexkapcsolatom és akkor is azt hittem,hogy én nem szeretek bele aztán azóta is hiányzik. Hogy lehetne teljesen kizárni az érzelmeket?
2019. ápr. 26. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Legegyszerübben ha ma velem dugsz, holnap egy másik F-vel, holnapután egy csajjal, stb. és csak a kefélésre koncentrálsz.
2019. ápr. 26. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
#1 Én benne vagyok ;)
2019. ápr. 26. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
#2! Nemed? Korod?
2019. ápr. 26. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem női-férfi kérdés.

Én pl mindig megfogadtam, hogy majd most jól megdugom a csajt, mást nem akarok tőle, aztán gyakran megkedveltem annyira barátként, hogy már nem volt szívem átverni.

Más meg nyugodtan bárkinek az égről a csillagot lehazudja egy menetért, akár nő, akár férfi.

2019. ápr. 26. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne erőltesd, ha nem a te műfajod.
2019. ápr. 26. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Olyat válassz, aki nem túlságosan jön be, de azért nem vált ki undort. Amolyan semleges.

Mert ha már az elején tetszik, abból csak baj lesz a végén.

2019. ápr. 26. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha érzelmes vagy, nem fog menni. Annyi a titka, hogy ne beszélj magadról neki, és ne legyen együtt alvás.
2019. ápr. 26. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:
#3 Nő vagyok :D
2019. ápr. 26. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!