Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire reális elvárás, hogy ha én egyetem után közvetlen szeretnék már gyereket?
Most 20 vagyok, és mire elvégzem a ba-t szeretnék gyereket. Anyagilag, erkölcsileg, kivitelezésben, és tudom, hogy ez sok férfinak esetleg gond lehet, mármint mondjuk, hogy nem érett vagy nincs kész rá
Ki hogy gondolja?
Nem reális.
A korban hozzád illő fiúk egy-két éves kapcsolatban nem akarnak gyereket. A többség komoly kapcsolatot se akar, csak buliznak, csajoznak.
35 felett esélyesebb olyat találni, aki akar gyereket, és anyagilag is áll úgy, hogy 3 évig el tud tartani. (Ami nem jelenti azt, hogy könnyű is!) Ebben az esetben a korkülönbség önmagában elég szokott lenni, hogy hamar véget érjen a szerelem.
Nagy igazság, hogy egy nő magának szül. Lehet bármekkora a szerelem, de nem vehetsz rá mérget, hogy örökké együtt lesztek. Főleg, hogy te egyből a rózsaszín ködben, a kapcsolat elején akarsz gyereket! Felelőtlenség arra alapozni, hogy az apa támogat anyagilag. Bármi történik, akkor te maradsz ott a kicsivel, és onnantól 120%-ban te felelősséged eltartani. Erre 3 év múlva nem leszel készen.
És még egy komoly veszély leselkedik rád! Rengeteg bántalmazó kapcsolat kezdődik úgy, hogy találkozol egy romantikus férfival, aki nagyon tud udvarolni. Gyorsan akar házasságot, gyereket, azt mondja, hogy eltart, te csak neveld a gyerekeket. Mint egy álom, hisz pont azt kínálja, amire te is vágysz, minden tökéletes. Aztán terhesen, vagy szülés után kifordul magából. Jobban mondva abbahagyja a színlelést, és megmutatja az igazi arcát. Te pedig teljesen kiszolgáltatott helyzetben leszel, nem tudsz gyerekkel, jövedelem nélkül sehova menni. Akkor se, ha rendszeres a lelki terror vagy a verés.
Ez a típus hihetetlen érzékkel tudja kiszagolni az ilyen naiv lányokat.
Igazából az sem reális, hogy 3 éven belül garantáltan lesz olyan párod, akivel egyszer, pár év múlva tudsz gyereket vállalni.
"Végre egy lány, aki normálisan gondolkodik!"
Hahaaa, ez csak vicc volt ugye? :D:D Bár még annak is elég gyenge. Normálisan gondolkodik egy olyan lány, aki nagyjából a büdös semmire akar szülni, egy durván 1-2 éves kapcsolatba, amibe ép elméjű ember amúgy sem szülne és el akarja tartatni magát a pasijával? Azta, valóban, micsoda normális gondolkodás. Jesszus. :D
A korosztalyoddal ez teljesen eselytelen, remelem ezzel nem mondok ujat. Harminc alatti ferfivel ez tuti bukta lesz, folottivel meg csak talan.
Tudom vannak olyan nok, akik extrem gyerekcentrikusak, nem is feltetlenul akarlak errol lebeszelni teged, csak annyit mondok neked, hogy ESSZEL csinald. Ne a datumon kattogj, hanem egyszeruen csak tegyel mindennap a celodert. Ismerkedj komoly ferfiakkal, te magad legyel egy korosztalyabol kiemelkedo komoly no, akinek a szajabol nem lesznek megmosolyogtatoak a fenti dzavaid. Ha te fiatal anyuka akarsz lenni az teljesen rendben van, de ehhez az kell, hogy fiatalon erd el az anyasag felteteleit. Fiatalon legyen nagyon komoly kapcsolatod, dolgozz suli mellett, hogy legyen penzed, keszulj fel arra az eletre, amit elni akarsz! Az ugy biztosan nem fog mukodni, hogy teljesen atlagos diaklanybol egyik naprol a masikra szuper anyukajelolt leszel.
A fiuk olyanok amilyenek, ezen kar agyalni. A celodra ugyelj, mert amig masok velemenyen meg a fiuk alkalmassagan toprengsz addig TE biztosan nem allsz keszen.
Nekem vannak amugy olyan ismeroseim, akik nem sokkal a vegzes utan szultek gyereket, de rajuk nem is nezett senki furan, mert nem csak abrandoztak errol, hanem tettek is erte.
Ha ez így megtörténik, az nem rossz dolog.
Ami aggaszt, hogy te inkább csak azért akarsz párt, meg minden velejárót, mert gyereket szeretnél.
És sajnos ez nem így működik. Vagyis nem 20-onévesen. Mert sok 30-as van úgy, hogy bepánikol, és mindegy kivel, de családot alapítanak. 20-onévesen ez más :/
Minek foglalod az egyetemi helyet, ha te főállású anya akarsz csak lenni?
Keress olyat aki egyedül meg tudja alapozni és tudja finanszírozni a te és a gyerek életét is, és hasonlóan gondolkozik, mint te és hajrá
Szerintem ezen még ne is gondolkodj! Majd ha esetleg lesz párod!
Nyáron lesz két éve,hogy együtt vagyok a barátommal én is 20-éves leszek nyáron és én ugy gondolom,hogy kb. 10-év múlva szeretnék babát! Annak a kisbabának mindent meg kellenne teremteni ! Sőt barátom 6-ével idősebb nállam és ő nem szeretne babát! Ne a babán gondolkodj hanem azon,hogy mit szeretnél dolgozni,mit szeretnél elèrni az èletben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!