Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, nektek a szállkás test, aki magas vagy egy kigyúrt fazonú srác jön be?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 24. 19:12
1/15 anonim válasza:
A kigyúrt semmiképpen. Ha izmos az tetszik, de csak úgy természetesen.
3/15 anonim válasza:
Ne legyen magas, én alacsony vagyok szóval nagyon nem pálya nálam. Nem igazán vonz a kigyúrtság, inkább taszít a sok izom. Ha szálkás az oké, de ne legyen kigyúrt állat.
4/15 anonim válasza:
Szálkás, egyértelműen, de nem kell, hogy feltétlenül hú, de magas legyen. Én 176 centi vagyok, és nálam max. 5 cm-vel legyen magasabb.
5/15 anonim válasza:
Érdekesek az itteni vélemények, sok magas vékony (szálkás) egyedülálló pasit ismerek, ellenben a kigyúrt nagy daraboknak majdnem mindig van barátnőjük. Hmmm.
6/15 anonim válasza:
#5-ös, az ilyen M. Richárd (Dózsa György úti gázoló)-féle rémlényekről beszélsz?
7/15 anonim válasza:
6. Nem, az már dinoszaurusz, olyan nem is sok van. hanem az ilyen chippendale kigyúrt fazonokról. Hááát persze hogy nem tetszenek a nőknek...
8/15 anonim válasza:
Kigyúrt alkat sose jött be. Nekem mondjuk szálkásított se kéne annyira, az "átlag", de kissé izmos test jobban bejön.
9/15 anonim válasza:
Kigyúrt, alacsonyabb férfiak nekem jobban tetszenek. (170 cm körül)
10/15 anonim válasza:
170 centi vagyok, de imádom a 2 méterhez közelítő vagy afölötti férfiakat.
Lehet szálkás is, csak ne olyan ropiszerű. :D A szénné gyúrt szörnyetegek nem tetszenek, inkább legyen természetes izomzata.
Ha már választani lehet.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!