Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha zavar, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha zavar, hogy megbámulnak a férfiak?

Figyelt kérdés

Teljesen átlagosan nézek ki, az egyetlen, ami kicsit feltűnő rajtam, hogy normál alkattal nagy mellem van.

Nem pakolom ki, nem tolom senki arcába, mégis sokszor megbámulnak, vigyorognak, már nekem kellemetlen, mintha csak azért lenne ott, hogy nekik legyen mit nézni.

Nem öltözök kihívóan, ma is reggel pl garbó volt rajtam, utána meg egy rövidujjú farmerrel.

A metrón olyan kellemetlenül néztek, volt, aki minden mozdulatom figyelte, a kamasz fiúk meg egymást lökdösték és nevettek.

Nincs olyan ruha, amit ha felveszek, nem lesz mellem. Ilyenkor úgy irigylem, akié kicsi.

Nem lenne ekkora mellem, vékonyabbnak hatnék.

Szokták itt írni, hogy a nagy mellekkel rendelkező lányok beképzeltek, dehogy. Nincs mire, már annak is örülök, ha kapok magamra egy normális melltartót (G kosárral igen nehéz), ami rendesen tart és nem bő hátul.

Mit tehetnék, hogy ne zavarjon, ha csak ezért néznek?

(Senki nem kap képet)

2019. ápr. 24. 15:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Megtanulod leszarni. Az embereknek van szemük, mindenkin találnak valamit, amiért megnézhetik.
2019. ápr. 24. 15:17
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Buta vagy, más egy vagyont költ műtétre, hogy a pattanásait felturbóztassa.
2019. ápr. 24. 15:28
 3/13 anonim ***** válasza:
15%
Inkább örülj neki. Sok nő küzd önbecsülési gondokkal, hiszen ahogy a férfiaknál a farokméret, úgy a nőknél a mellméret a nőiesség egyik szimbóluma. Vedd úgy, hogy van mit nézni rajtad, néznek is. Nem kell neki ennél nagyobb jelentőséget tulajdonítani.
2019. ápr. 24. 15:38
 4/13 anonim ***** válasza:
61%
Az normális, ha zavar. Viszont mást nagyon nem tudsz tenni, mint hogy megtanulod leszarni.
2019. ápr. 24. 15:47
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom ez a kérdésvolt a tiéd ihletője.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Nőj fel agyilag. Tanuld meg kezelni az adott helyzetet.

Egyébként ki nem sz.rja le, hogy téged zavar?

2019. ápr. 24. 16:06
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem is láttam azt a kérdést. Nem itt élem az életem.

A mai tapasztalataim a kérdés ihletője.

2019. ápr. 24. 16:08
 7/13 anonim ***** válasza:
25%
Ez még elmegy, hogy néznek, de majd telnek az évek a hátad is megfájdulhat az állandó súlytól.
2019. ápr. 24. 16:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Figyelj én azt tudom mondani hogy egy szinten mindenkit megbámulnak az emberek, aki egy kicsit más mint az átlag. Ha valaki kövér akkor azért, ha sovány azért, ha szép, ha csúnya, ezeket az embereket mind megnézik, vedd úgy hogy ez tesz téged különlegessé és ezért néznek meg. Engem is megszoktak nézni mert kicsit más vagyok mint a többi ember de én nem hárítok rá nagy figyelmet.
2019. ápr. 24. 16:37
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

"Az normális, ha zavar."

Téged.

Amúgy nem kevés nő van, aki képes annyira agyonplasztikáztatni magát, hogy szabályosan belehal.

Gondolom őket is zavarja, ha bámulják...

Jó lenne már végre, ha a leszbikus kinövésű nők nem úgy írnának, mintha minden nő olyan lenne...

Hála istennek nem.

Szerencsére az átlag nők még mindig a férfiakat szeretik, és nem a nőket.

2019. ápr. 24. 16:44
 10/13 anonim ***** válasza:
59%
Én maximálisan megértelek, kérdező, mert nagyon sokáig én is így voltam a bámulással, mint te. Lehet, hogy ez nem segít, de próbáld meg magadban tudatosítani, hogy a tested IS te vagy, de te nem csak a tested vagy, hanem messze több annál, és a kettő közti különbségről a bámulóknak fogalma sincs. Próbálj meg elsősorban emberként tekinteni saját magadat, és legyél büszke magadra, a személyiségedre. Próbáld meg gondolatban mondogatni magadban, hogy "alapvetően megérdemlem embertársaimtól a legmélyebb tiszteletet".
2019. ápr. 24. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!