Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk, erre ő új nőt talált, és megkérte a kezét! Hogy tegyek nekik keresztbe?
Figyelt kérdés
Én évekig könyörögtem, hogy vegyen feleségül. Gyerekünk nincs.2019. ápr. 24. 09:12
21/25 anonim válasza:
Fejedre is állhatsz. Az sem fogja érdekelni.
22/25 anonim válasza:
Manapsag a hazassagok fele tonkremegy, nem kell keresztbe tegyel senkinek.
23/25 anonim válasza:
Visszanyalt a fagyi.. Következő hapsinál is játszadozz, kell nem kell, otthagyom, nem hagyom... Amíg tudsz válogass, aztán a kutyának se kellesz majd, mivel ezeket a jellembeli dolgokat sajnos nem tudok sokáig titkolni. Amíg szép vagy a testeddel magad mellett tudsz tartani valakit, majd mész a süllyesztőbe, hozzáteszem megérdemelten...
24/25 anonim válasza:
en is voltam vele, se összeköltözés, se nyaralás, se házasság. meguntam, szakitottam vele. két hónapra rá összejött egy nővel, nagyon odavan érte, mindennap új képet posztol. Rólam egy képet nem tett ki közösségi oldalra. Ezért szívből gyűlölöm, DE!! megismertem életem férfiját!! már az összeköltözést tervezzük, annyira szeret engem még mint soha senki. Tehát inkább nézz előre, az ő kapcsolatuk nem lesz boldog!
25/25 anonim válasza:
Kamu a kérdés. A kérdező bevallotta privátban.
Ő az új nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!