Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baráttal csókolózni? Mi a véleményetek? Fiu-lányra gondoltam természetesen 16/f
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 16:47
2/13 anonim válasza:
Előfordult már. És az egyik meleg volt :DDD
3/13 anonim válasza:
ha két barát csókolózik, akkor az egyik vagy mindekettő többet érez a barátságnál. (én is fiú-lányra gondoltam természetesen)
4/13 anonim válasza:
Nálunk anno a csók annyit jelentett, hogy szimpatikus vagy. Szóval mindenki mindenkit csókolt. Nem nagy szám.
5/13 anonim válasza:
"természetesen"
hát én baromkodásból haverommal is csókolóztam már a lányok kérésére és nagyon élvezték a látványt
amúgy meg miért ne ? én sexet is el tudok képzelni baráti alapon, az nem jelenti azt h onnantól kezdve járunk is, az más
6/13 anonim válasza:
A csókolózás egy érzelem, vonzalom kifejezése, a szerelemé. A barátságot a kézfogással, öleléssel, puszival fejezzük ki.
7/13 anonim válasza:
szerintem akkor az nem barátság. Hiszen vonzódtok egymáshoz ezek szerint.
8/13 anonim válasza:
Semmi gond sincs vele. :D
Most, hogy mondod majd kiis próbálom. (:
10/13 anonim válasza:
józanon, vagy részegen? nem mindegy. én részegen már csókolóztam haverbaráttal, sőt több is volt, de egyikünk se éprzett többet a másik iránt. sőt a srácnak barátnője volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!