Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 45 év feletti férfiak, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45 év feletti férfiak, ti vállalnátok még gyereket?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 21. 11:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
20%
Nem véletlenül szültek annó fiatalon a nők 18-30 között...
2019. ápr. 21. 12:33
 12/23 anonim ***** válasza:
19%
10. A kérdés 45 év feletti férfiakról szólt, és nem a 45 évesekről! Szóval lehet 60 éves is. Te fogyatékos 8 elemis.
2019. ápr. 21. 12:38
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
4-es: Érdekes, én 20 évesen szültem borzasztóan fájt és sok probléma adódott, barátnőim mind azt mesélték, h 3-4 gyerekük közül az utolsó fájt legkevésbé. Akkor volt a legkevesebb gond is...40 felett voltak akkor már néhányan. Az ismerőseimnek mind kevesebb gondjuk volt idősebb korban szüléssel. Nagyon fiatalon még a testünk működését se tapasztaltuk ki annyira szinte még gyerek néhány nő. Később, hacsak nem elhízott cukorbeteg gerincbeteg dohányos stb, sokkal felkészültebb rá a nő. De ez nem minden népcsoportban van így, mint tudjuk, néhány népcsoportban korábban érnek.
2019. ápr. 21. 12:39
 14/23 anonim ***** válasza:
35%
Igen, de ez nagyon egyéni a nőknél és nem én hanem az orvosi kutatások támasztják alá, hogy nagyobb a fájdalom esélye illetve nem egy páciensem 40 felett panaszkodott emiatt.
2019. ápr. 21. 12:42
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az tény hogy idősebb korban nagyon sok az elhízás, cukorbetegség, szívbetegség, keringési zavarok. Úgyhogy emiatt is lehet rossz a statisztika. Akikről én beszéltem ismerősök barátnők ők egészségesek, sportosak. És ez férfiaknál is ez szerint változik, tehát aki egészséges, alkalmas rá 45 felett is. Persze ehhez egy pozitív életszemlélet és energikusság is szükséges, a sokat csalódott, leépült férfiak már erre nem alkalmasak, fejben sem tudják elképzelni, és az életükbe se illik bele.
2019. ápr. 21. 12:47
 16/23 anonim ***** válasza:
51%

A 45 év felettiben benne van a 45 (ha nagyon kötözködni akarsz, 46) is, nemcsak a 60, szóval kettőnk közül én vagyok a kevésbé fogyatékos.

Vagy ennyi erővel ne vállaljon senki gyereket 45 év alatt, mert abban a korban homokozni kell a játszótéren, nem szexelni (hiszen a 7 évesek is 45 év alattiak...).

2019. ápr. 21. 13:04
 17/23 anonim ***** válasza:
24%
Ők màr alig élnek, minek nekik a gyerek? Akik még éldegélnek is, nem sokáig élnek, ki fogja felnevelni?
2019. ápr. 21. 13:09
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ők màr alig élnek, minek nekik a gyerek? "

Te csak szeretnél úgy élni, mint a környezetemben néhány 50-60 feletti :)

2019. ápr. 21. 13:17
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Apukám fiatal volt, mikor a nővérem és én születtünk, majd 45, mikor az öcsém. Nem volt ugyanolyan gyerekkora, mint nekünk, kamaszkora meg főleg nem. Apukámnak 60 felett már sok egészségügyi gondja volt, az öcsém akkor volt 15-16 éves. Persze én is ismerek aktív 70 felettieket, de ez a ritkább, főleg Magyarországon, ahol a férfiak várható átlagéletkora 72 év, és sok 50-es pasi már le van robbanva.
2019. ápr. 21. 14:21
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Párom 39 és szeretnénk gyereket pár éven belül. Ez van. Nem tudom milyen világot élünk, ahol a 45 éves már öreg. A kérdésben szereplő 45 már szerintem is sok, de mindenkinek egyéni döntése. Jó eséllyel 65 lesz, mikor a gyereke 20, ez nem a világ vége. Nem mindenkinek adatik meg sajnos fiatalon a társ, gyerek, stb. Ha kellőképpen elkötelezett valaki, bele lehet vágni. Aki 25 évesen vállal gyereket, ugyanúgy meghalhat vagy lerobbanhat 26 évesen...
2019. ápr. 21. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!