Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit éreztek ha összefuttok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztek ha összefuttok egy-egy exel az életetekben, akivel azért hosszabb ideig voltatok és tényleg szerettétek vagy kevésbé szerettétek?

Figyelt kérdés

Fiúk/lányok válaszára is kíváncsi volnék, de azért valahol most kicsit jobban érdekelne a lányok válasza.

5 éve lett vége egy másfél éves kapcsolatomnak. Nekem a lány első szerelem volt, viszont azóta is keresztül néz rajtam. Anno mindig jött a hülyeségével, hogy senki más nem kellene neki, meg hogy engem szeret, ahhoz képest, könnyen szétbdugatta magát mással végül.

Sajnos azóta se sikerült komolyabb kapcsolatot, vagy akár csak hasonlót is kialakítani.

És a szívem szakad meg, amikor tudom, és látom, hogy nem érdekelem már és hogy keresztül néz rajtam. Habár már nem is jön be, stílusra nekem undorító lett.

Csak érdekelt hogy más is van e hasonlóan, hogy rossz kedve lesz, talán még a könnyei is elindulnak?

2019. ápr. 20. 16:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem szabad gyengének lenni! Igazából minden szakítás után a sérült fél egy részét elveszti az emberiségéből, ezek tények !
2019. ápr. 21. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!