Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy nagyon szerettetek valakit, de az élet közbeszólt és nem lehettetek együtt? Hogy léptetek tovább?
Ugyan már...
Ha tényleg ennyire fontos lenne, akkor megoldanátok. Mi ez a hivatás, amit nem tudsz feladni, ha tényleg annyira nagyon-nagyon fontos ez a nő/férfi számodra?
Volt. Őrülten szerelmesek voltunk egymásba, de ő Budapestre költözött (én az egyesült királyságban lakom). Mivel engem még 3 évig ideköt az egyetem, ő meg ki tudja visszatér-e valaha (és ha igen, ki tudja mikor), szakítottunk, mielőtt távkapcsolatban megutáltuk volna egymást. Be kellett látnunk, hogy nincs jövőnk.
Csak az idő segített. Sok-sok idő.
Igen, szerettük egymást nagyon, de ő akkor már vőlegény volt.
Így számomra tabu maradt, ő meg nem akarta elhagyni a menyasszonyát.
Jópár éve ennek, azóta néha összefutunk, beszélünk. Van egy kisfia, a nővel azóta is boldogok - látom rajtuk, a gesztusaikból -, én pedig 2 éve együtt élek a kedvesemmel.
Ha akkor ő szabad, máshogy alakul, nem volt az. Nem bánom, a párom remek férfi, most már ha a csávó maga ajánlkozna fel, akkor sem kéne.
Amúgy a páromat 1000km-ről ismertem meg cseten, félévig éltünk távkapcsolatban, mielőtt hozzá költöztem.
Szóval a távolság felnőtt embereknél nem szabad, hogy kifogás legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!