Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet szerelmeskedni szenvedélyesen ÚJ társsal 40 feletti nöként?
Emlekszem milyen volt a szerelem elsö baratommal , szepek voltunk , fiatalok , barhol magaeva tett , nem volt hasa , autóban is beültem az ölébe
Könnyu volt szerelembe esni , élvezni a szexet
Most 42 eveskent mar en sem vagyok olyan teljesen mint 22 evesen . Bizonyos szempontokból lehet jobb mert jobban odafigyelek magamra
A pasik az en koromban mar mutatják a korukat
Hogyan lehet ennyi idösen szerelmes lenni , mikor az idö vasfoga nem kiméli egyik nemet sem?
A ferfiak ezt úgy oldjak meg , hogy fiatal tinikkel kezdenek kapcsolatot , 40 felett
Hogyan talál új szerelmet az ember , amikor a test már cserbenhagyta ? ( ráncok, ösz haj stb)
Mi van?! Ezt komolyan kérded??
Negyven felett a legjobb, legszenvedélyesebb a szex. Sose lennék újra egy 20 éves kis taknyos kölyökkel, aki vagy össze-vissza bénázik, vagy korán elmegy, vagy akkora az egoja, meg az öntudata, hogy legszívesebben saját magát dugná. (Jobb is lenne, mert ezek, akik Istencsászárnak képzelik magukat, ezek a legszarabbak az ágyban női szemmel).
Egy ősz halántéknál szexibb nincs, egy negyvenes pasinál rutinosabb, szenvedélyesebb, technikásabb tuti nincs!
Nem értettétek a kérdést elsö ket valaszoló .
Tudtam hogy a sporttal jössztök majd , hogy megnyugtassak mindenkit , sportolok.
Attól eltekintve meg mindig 42 eves vagyok .
Smink , fodrasz utan is
A ferfiak meg hiaba nincsenek formaban , akkor is a fiatal lanyoknak udvarolnak inkabb mint egy negyvenes nönek
Aki a kérdést NEM AKARJA ÉRTENI , kérem ne válaszoljon
És arról se volt szó , hogy nekem nem kéne az öszes halámtekú pasas , masodik válaszoló
Akkor fogalmazd meg értelmesen a kérdést, ne a válaszolókat cseszegesd! Amúgy meg emiatt menekülnek a pasik a fiatal csajokhoz, mert a negyvenes nők nagy része már ilyen sárkány, mint te.
Értelmes pasival kell kezdeni, aki a belsőd szereti, nem pedig felszínes viszonyokat kergetni.
Rutin meg az évek.
Egy 40+ nőben nem a hamvas husikát keresik a férfiak, se szexre, se komoly kapcsolatra.
Most is szexelünk bárhol, nincs az korhoz kötve. A nagy családi autóban is van annyi hely, hogy az ölébe üljek.
#1-es vagyok, de értettem mit kérdezel.
Fiatalabb nőkkel összevetve hátrányban érzed magad, mindez nem számít, az egészséges, erős tested számít egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!