Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan akadt ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan akadt ki, mert nem küldtem neki olyan képet?

Figyelt kérdés

Már egy ideje fűzögetett engem, én pedig voltam olyan buta, hogy játszadoztam vele. Nem ígértem neki semmilyen képet, de nem is mondtam neki nemet. Hülyítettem őt, de azt hittem, hogy ő is viccesnek találja ezt a játszadozást.

Eljutottunk odáig, hogy ír nekem egy listát, amiben 40 pontban leírja, hogy miért kéne neki küldenem olyan képet. Mondtam, hogy na hajrá, akkor csináld meg a listát. Ezzel ő azt hitte, hogy ha megcsinálja, akkor tényleg küldök neki képet.

Olyan komolyan vette, elkezdte írni a pontokat, és folyamatosan jelentette, hogy hol tart velük. Ekkor már kezdtem érezni, hogy ennek nem lesz túl jó vége. Próbáltam neki mondani, hogy ez a lista csak egy vicc, nem fog érte kapni semmit, én csak kíváncsi vagyok, hogy milyen indokokkal próbálna meggyőzni. Ő mégis hajthatatlan volt, és elkészült a lista.

Mondtam neki, hogy vicces lett a lista, tényleg nagyon tetszik, de nem szeretnék képet küldeni. Ekkor teljesen elhidegült. Azt mondta, hogy oké, de ezután nem beszéltünk egy napig.

Kérdeztem, hogy hogy van, próbáltam bocsánatot kérni tőle, mert éreztem, hogy megsértődött. Most végre elmondta, hogy nem az a baja, hogy nem küldtem el a képet, hanem az, hogy megígértem valamit, és nem tartottam be.

Magamat is hibásnak tartom, de kezdem azt is érezni, hogy végső soron azért sértődött meg, mert nem tudott tőlem képet kicsalni. Talán mindvégig csak ez volt a célja. És most duzzog, mint egy kisgyerek, aki nem kapta meg a játékautóját.

2019. ápr. 17. 19:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szépek vagytok,mindketten.
2019. ápr. 17. 19:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Férfiak hisztiznek, hogy nem kapnak intim képeket, nők bocsánatot kérnek amiért nem küldenek. Szomorú, hogy ez van mostanában.
2019. ápr. 17. 20:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Gyenge pasikák, gyenge nőcskék.
2019. ápr. 17. 20:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Amúgy mik voltak az érvei?
2019. ápr. 17. 21:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Tényleg, mik voltak az érvei?
2019. ápr. 17. 21:54
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Most mi van abba ha egy olyan képet küldesz amin nincs rajta az arcod. A világon senki nem mondja meg hogy az a te melled e vagy nem mert millió ugyanolyan van.
2019. ápr. 18. 06:49
 17/20 anonim ***** válasza:

Ha arc nélkül küldesz képet nem tud vele visszaélni

Amúgy nem, nem jogos ha kiakadt ezen és nem nem jogos a másikkal játszadozni a részedről.

Én is kíváncsi vagyok a listára.

2019. ápr. 18. 08:56
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Arc nélküli fotókhoz. Miért értékeled le saját magad? Elküldöd a rólad készült fotót egy beteg embernek, hogy élvezkedjen rád. Minek? Le lehet pontozni, de szerintem aki ilyeneket küldözget idegeneknek, az saját maga is morális és pszichés válságban van. Ennek több oka lehet, általában a gyerekkor, a nevelés hiánya, vagy a túlzott technológiai befolyás(fb, insta stb.).

Egy normális férfi SOSEM kér ilyen képet, lehet hogy sokaknak egy új fogalmat említek, ez pedig a tisztelet. Az a baj a mai emberekkel, hogy mindent azonnal akarnak, ezért üressé válnak, kiégnek. Ahhoz hogy egy férfi meglássa a párja testét, ahhoz idő kell és bizalom.

Egyébként meg mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, úgy cseszi el ahogy akarja.

2019. ápr. 18. 09:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Dedó
2019. ápr. 18. 14:53
 20/20 anonim ***** válasza:
A jatekauto komoly dolog!
2019. ápr. 18. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!