Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bolond ex nővel mit lehet kezdeni?
Csávója van, de még mindig rám van kattanva a kis aranyos.
Napi szinten változik a világképe ahogy látom. Vagy egy utolsó senkiházi vagyok a szemében, akitől öröm volt megszabadulni, vagy a lelki társa akit örökké szeretni fog. Néha hangsúlyozza hogy mennyire büszke rá hogy "teljes mértékben továbblépett" (Nagyon látszik 😀)
Ignorálom teljes mértékben, de közös ismerősök miatt nagyritkán eljutnak hozzám a szuper érdekes gondolatai.
Tudom, hogy beteg és az ilyeneket el kell viselni, de zavar a gondolat hogy valaha szerettem "ezt". (A megnevezés helytálló embernek nem nevezném, nőnek még kevésbé)
Hogy tuyarosìtsam benne, hogy nekem ő már édeskevés és hogy ideje lenne elengednie?
Próbálom, de sajnálom szerencsétlent. Agyilag beteg, ápolásra szorul.
Muszáj voltam, ignorálni mert nem lehet rajta segìteni és engem is lehúz. De néha félek, hogy kárt tesz magában. Amolyan életképtelen fajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!