Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok annak mi értelme, hogy jobbrahúztok Tinderen, de nem válaszoltok?
Én azt tapasztalom, hogy Tinderen sokan sok mindenkit jobbra húznak. Tehát eleve nincs jelentōsége. Önmagában egy like-nak sincs, pláne akkor ha mindenkit like-olgatsz válogatás nèlkül.
Vannak fiú ismerōseim, akik mondták, hogy mindenkit jobbra húznak. Akkor ennek mi értelme? Ha valakivel match-eltem, akkor honnan tudjam, hogy tetszett neki a profilom, vagy csak sorban mindenkit jobbra húz, csak hogy megnézze, hogy kik húzták jobbra ōt is?
Általában válaszolni szoktam, van amikor jól el lehet beszélgetni valakivel, de máskor sok üzenetnél meg azt is tapasztalom, hogy sokan unalmukban dobnak oda egy üzenetet minden lánynak, azt se tudják mirōl beszéljenek. Az ilyesminek sincs értelme szerintem.
Szerintem annak sincs h szia szia és az első ártatlan kérdés után nem ír vissza a csaj.
Sztem az, hogy “merre laksz ?” Még nem kéne, hogy azt jelentes, hogy na jó ezt mostantól hanyagolom 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!