Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön be a legtöbb pasinak a cérnavékony, ámde dinnyemellű nő?
Az hogy a férfiak felfigyelnek egy nőre, az nem csak külsőn múlik. Amikor 15 kilóval több voltam, én úgy érzem ugyanolyan figyelmet kaptam tőlük. Mert a súlyomtól függetlenül csinosan öltözködtem, és csak úgy áradt belőlem a boldogság és az energia. És a férfiak mindig meggyőztek arról, hogy nagyon csinos nő vagyok.
A fogyásomnak csak annyi előnye volt, hogy minden ruhába beleférek, és természetesen így is boldog vagyok.
Szerintem neked szemléletet kellene váltanod.
Petranova
Azért jönnek be mert szépek. És valahol ezt sulykolja az emberbe a társadalom, a férfimagazinok, a média. Már elmúltak a milói vénuszos idők, változnak a férfi női szerepek. Egy férfi nem csak leendő gyermekei termékeny anyját keresi, hanem szeretőt, nőt akit lehet mutogatni. Más kérdés hogy néha mást szeret a szem és a kéz. A kéz inkább az izlésesen kerek formákat, míg a szem a lapos hasat, dinnye mellet.
Mik a te méreteid?
Szerintem a 160 cm, 55 kg egyáltalán nem sok, ez kb az arany középút.. Én is 160 cm vagyok, 50 kg, de nem bánnám, ha 2-3 kilóval több lennék. Ja, és a mellméretem 75/B-s, nekem (és a férjemnek is) tökéletesen megfelel :)
Szerintem így bemondás-alapon sok pasinak a Barbi-babák jönnek be, de ha megnézed, a legtöbb feleség nem innen kerül ki végül..
az egeszsegesen telt az nem a 160/52-t jelenti, azok az emberek nem teltek, hanem teljesen atlagos alakuak.
ha ez 150 vagy 140 centihez tarsulna az lenne telt, lehet h egeszsegesen, lehet hogy nem, nekem mindenesetre soha nem jottek be a telt holgyek, bar no vagyok, de biszexualis, ugyhogy asszem az en velemenyem is szamithato :)
mindenkinek mas az izlese.
azert amikor a kerdezo, leirta h o 160 korul van es hetven kilo, akk egy kicsit elmosolyodtam, mert nehezen tudom elhinni, hogy semmi mas nincs a kerdes mogott, csak kivancsisag.
mivel sztem a 70 kg nem egeszseges telt, meg van rajta mit fogni kategoriaba valo...
persze ez az en ertekrendem, masok szerint biztos o az idealis no, ha meg ferj is van, akkor semmi gond.
megjegyzem a ket gyerek sztem nem mentseg a plusz 15-10 kilora, mert anyukamnak is ket gyermeke szuletett, megis 53 kilo...
de hat van akinek eros a csontozata :P :)
Meg tudod van, aki ilyen alkat!
Az első terhességemig egyszer nem értem el a 60 kg-t sem, azóta nem tudok lejjebb menni 65 alá sem.:(
De most nem ez a lényeg.
Sajnos ilyen az alkatom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!