Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jön be a legtöbb pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön be a legtöbb pasinak a cérnavékony, ámde dinnyemellű nő?

Figyelt kérdés
Mi szép van abban, ha gy nőnek a bordái is kilátszanak, olyan vékony? Szerintem sokkal szebb, egy EGÉSZSÉGESEN telt hölgy, natur mellekkel.Pl.160/52-55kg.
2008. nov. 11. 00:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy a férfiak felfigyelnek egy nőre, az nem csak külsőn múlik. Amikor 15 kilóval több voltam, én úgy érzem ugyanolyan figyelmet kaptam tőlük. Mert a súlyomtól függetlenül csinosan öltözködtem, és csak úgy áradt belőlem a boldogság és az energia. És a férfiak mindig meggyőztek arról, hogy nagyon csinos nő vagyok.

A fogyásomnak csak annyi előnye volt, hogy minden ruhába beleférek, és természetesen így is boldog vagyok.

Szerintem neked szemléletet kellene váltanod.

Petranova

2008. nov. 11. 11:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A férfiaknak van egy ideáljuk a fejükben,ami tulajdonképpen nem is létezik! Vizuális típusok, így ha meglátnak egy nekik megfelelő nőt, rögtön elképzelik ruha nélkül! De nehogy azt hidd,hogy azok a nők,akik ckm-be vagy hasonló újságokba pózolnak, cérnavékonyak, magasak stb...Reggelente nekik is gyűrött az arcuk, kócos a hajuk! De ezt csak azok a férfiak hiszik el igazán,akik ébredtek már ilyen nők mellett!Ők is emberek, sokukat az utcán smink nélkül meg se ismernél! Nekem van ckm címlaplány ismerősöm és hidd el,hogy a 2 szilikonmellén kívül semmi látnivaló nincs rajta!Ügyes a sminkes, a fodrász, a fotós, jól működik a photo shop...Nincs tökéletes!Minden típusnak megvan a hátránya! A nagy mell pl szülés után megereszkedik, a kis mell nem olyan látványos! De kérdem én, kit érdekel ez???Régen rossz,ha a párod a külsőd alapján ítél meg! Ha szeret, akkor szeret 40 és 200 kilósan is! És nem az a lényeg,hogy szeressen???De ha annyira zavar bárkit is a külseje,mindenen lehet változtatni!A teltebbek fogyhatnak, a vékonyabbak hízhatnak!
2008. nov. 11. 13:06
 13/22 anonim ***** válasza:
50%

Azért jönnek be mert szépek. És valahol ezt sulykolja az emberbe a társadalom, a férfimagazinok, a média. Már elmúltak a milói vénuszos idők, változnak a férfi női szerepek. Egy férfi nem csak leendő gyermekei termékeny anyját keresi, hanem szeretőt, nőt akit lehet mutogatni. Más kérdés hogy néha mást szeret a szem és a kéz. A kéz inkább az izlésesen kerek formákat, míg a szem a lapos hasat, dinnye mellet.

Mik a te méreteid?

2008. nov. 11. 15:13
 14/22 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a 160 cm, 55 kg egyáltalán nem sok, ez kb az arany középút.. Én is 160 cm vagyok, 50 kg, de nem bánnám, ha 2-3 kilóval több lennék. Ja, és a mellméretem 75/B-s, nekem (és a férjemnek is) tökéletesen megfelel :)

Szerintem így bemondás-alapon sok pasinak a Barbi-babák jönnek be, de ha megnézed, a legtöbb feleség nem innen kerül ki végül..

2008. nov. 11. 16:32
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Igaz,hogy a legtöbb pasinak ez a típusú nő jön be.Nekem is van ilyen alkatú ismerősöm,és túlzottan ragadnak rá (vagyis csak ragadnának)az ismeretlenek bárhol,napi szinten.Bár a bordái nem látszanak ki,de vékony,és nagyon nagy mellű.Szerintem,az ő alakja a tökéletes női alkat.Persze a tökéletesség fogalma,egyénileg változhat.A kérdésre válaszolva,azért szépek,mert semmi háj nincs rajtuk,és mégis van mit fogni rajtuk,hiszen van két nagy gyönyörű mellük.Az se baj,ha kicsit lógnak,ez egy óriás méretbe simán belefér,úgyis izgatóak.Mellé társul egy lapos has,ami szintén gyönyörű látvány,és ha még a feneke is formás akkor az csak szép,és kívánatos lehet!...Bár én még hozzá tenném,hogy nem árt még egy bájos pofi,és egy kedves,okos belső.Lehet,ez így egyszerre már túl sok kívánság? :-)Ja,amúgy én lány vagyok,de ominózus lány ismerősöm pasija,a teste miatt van vele (ezt a pasi mondta nekem),az se érdekli,hogy a hölgy butácska.Nem az a szomorú,hogy ez tetszik a férfiaknak (ezt én is megértem),hanem inkább az,hogy általában felül emelkedik egy ilyen nő,egy lehet nála sokkal értékesebb másik nőnél, pusztán azért,mert pl.kedvezőtlenebb géneket örökölt.
2008. nov. 11. 19:24
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy sokan nem értenek velem egyet,de régebben nem foglalkoztak ennyit a nők magukkal,mégis meg lehetett őket nézni,a régi fotókon (nem csak a fekete-fehéreken) sokkal szebb arcú,bájosabb nők néznek vissza az emberre.Akkor is létezett szépségipar,volt fodrász,kozmetikus stb.stb.a nők hiúk voltak magukra,a csinosabbak magazinok címoldalain is szerepeltek,mégsem volt ennyire LEJÁRATVA a női test.Nem lehet úgy eladni semmit,hogy ne "egy alig öltözött" nővel reklámozzák,a CKM,meg hasonlók nőszereplőit pedig a számítógépes technika teszi gyönyörűvé,és kifogástalanná.Ezeket nem csak férfiak,nők is forgatják,sőt egészen fiatal tini lányok is;azt hiszik,hogy a valóságot látják,pedig illúziót csupán,aminek aztán felülnek - na,így kell kinézni!A baj csak ott van az egésszel,hogy nem a férfiak nem tudják elfogadni a nőket,ha nem soványak és nagymellűek,hanem a nők saját magukat.Ez pedig egy ördögi kör,amiből igen nehéz kiszállni.Illetve,akkor kapnak észbe a legtöbben,mikor 30 évesen 20-at még a korukhoz mondhatnak az agyonszolizott bőrük miatt,a térképszerű ráncaik miatt,olyanok,mint a kifacsart citrom,olyan jól pedig nem áll társadalmunk Európa szinten sem,hogy a ráncfelvarrás és egyéb plasztikai műtétek olyan megszokott dolgok legyenek (főként a pénztárcának),mint tőlünk nyugatabbra.Szerintem a mértékletesség többre vezetne minden szempontból.Egyébként pedig van egy mondás,ami nagyon elcsépelt,de igazán ráillik erre a helyzetre:ki mint vet,úgy arat.Én nem irigylem az olyan nőket,akik a TESTük által fognak meg egy férfit (esetleg ütnek ki a nyeregből szerényebb nőket),az ilyenek titulálják egyébként úgy a helyzetüket,hogy a párjuk a megváltozott külsejük miatt fordul el tőlük;én ezt úgy nevezem:a hiányzó lelki tartalom miatt,ami előbb-utóbb felüti a fejét,még a "bomba nők" életében is,csak maximum jól tudják palástolni a kudarcaikat.
2008. nov. 11. 20:34
 17/22 anonim válasza:
35%

az egeszsegesen telt az nem a 160/52-t jelenti, azok az emberek nem teltek, hanem teljesen atlagos alakuak.

ha ez 150 vagy 140 centihez tarsulna az lenne telt, lehet h egeszsegesen, lehet hogy nem, nekem mindenesetre soha nem jottek be a telt holgyek, bar no vagyok, de biszexualis, ugyhogy asszem az en velemenyem is szamithato :)

mindenkinek mas az izlese.

azert amikor a kerdezo, leirta h o 160 korul van es hetven kilo, akk egy kicsit elmosolyodtam, mert nehezen tudom elhinni, hogy semmi mas nincs a kerdes mogott, csak kivancsisag.

mivel sztem a 70 kg nem egeszseges telt, meg van rajta mit fogni kategoriaba valo...

persze ez az en ertekrendem, masok szerint biztos o az idealis no, ha meg ferj is van, akkor semmi gond.

megjegyzem a ket gyerek sztem nem mentseg a plusz 15-10 kilora, mert anyukamnak is ket gyermeke szuletett, megis 53 kilo...

de hat van akinek eros a csontozata :P :)

2008. nov. 11. 20:57
 18/22 A kérdező kommentje:

Meg tudod van, aki ilyen alkat!

Az első terhességemig egyszer nem értem el a 60 kg-t sem, azóta nem tudok lejjebb menni 65 alá sem.:(

De most nem ez a lényeg.

Sajnos ilyen az alkatom...

2008. nov. 11. 23:26
 19/22 anonim válasza:
100%
Szerintem egésszen morbid dolog így ítélkezni.Nem minden pasinak tetszenek a nagy mellű nők.Amiket a televízióban is látunk, hogy vékony nők hatalmas keblekkel, egésszen elveszi az önbizalmukat azoktól a nőktől akik nem úgy néznek ki.Szerintem nagyon sok tini, és felnőtt nő nem tudja magát éppen ezért elfogadni mert nem így néz ki.Aki teheti az megcsináltatja a melleit, aki nem az pedig irigykedve nézi a másikat.
2008. nov. 12. 19:41
 20/22 anonim ***** válasza:
56%
Mert a társadalom ezt a képet sulykolja beléjük. Ez ömlik a tévéből, és egyéb médiacuccból... És ők azt hiszik, így a jó...
2008. nov. 16. 05:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!