Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem neten 1 nővel, mi erről a véleményetek?
a nő 1 évvel idősebb, 28 éves nő
tinderen beszélgettünk, egész jónak tűnt a dolog
majd 80 km-t leautóztam, hogy találkozzunk... nos úgy indult a dolog, hogy a csaj nem volt sehol...
17 óra volt megbeszélve, 17: 05-re,06-ra értem oda kb...
a nő sehol. várok.. kb. 17:10-kor megnézem a messengert
megnézem a messengert, 17 előtt írt 2 percel, hogy megjött... 17:10-kor jön az üzenet, hogy ő már a buszon van, nem vár tovább...
én meg hogy akkor jól elkerültük egymást...
(azért késtem, mert borzasztó minpségű az út, és nagyon nagy volt a forgalom, a parkolóban sem volt hely)
szóval beszéltünk chaten, leszállt a buszról, a köv. kocsmánál, és én elmentem oda...
ekkorra már fél óra eltelt...
fizettem neki meg magamnak 1 piát...
sajnos nem vagyok a toppon, mert mostanában nem randiztam és férfi kollégáimmal szoktam csak beszélni mostanában és ő nem vette azokat a poénokat és sztorikat...
ez sajnos hiba volt.... majd 15-20 perc beszélgetés után mondta, hogy mennie kell, mert más dolga is van, és 1 órát szánt a dologra..mondom máris?.mondta, hogy majd beszélünk chaten, magától...
majd elköszöntünk.
tegnap kb. 24 órája írtam neki 1 üzenetet, még nem válaszolt, nem is nézte meg...szokott ilyet, hogy soká válaszol...
de ez most gyanús
mi a véleményetek?
ennyit nem érdemlek, hogy ennyi xopatás után annyit mondjon, hogy bocs, de nem?
sajnos én sem tudtam olyan jól elbeszélgetni vele, mert nem vagyok top 10 filmsztár csajozógép, felületes témákat érintettünk ez a nagyon rövid idő alatt...
illetve sajnos negatív sztorikat is elmondtam, ami velem történt, és viccesnek tartották a kollégák, együtt nevettünk, de ő nem találta humorosnak, ez nagy butaság volt részemről.
Hát azért ez elég egyértelmű. Szerintem ezen kár agyalnod.
Ha nem ir, akkor vége. Ami még el se kezdődött...
Ami nem megy azt nem kell erőltetni...
már lehet, hogy van is egy másik erre a hétre,de az a baj, hogy egyáltalán nem hoz lázba pedig nem csúnya és 20 éves... teljesen ez a 28 éves nő jár a fejemben... komolyabb nő, jobban vonz...
és hogy nem ír vissza, ez nagyon bántja az egómat, ami miatt folyamatosan ő jár az eszemben és rágódok a sztorin...
van valami tanácsotok?
Nő létemre mondom hogy bunkó volt a csaj. Nem képes várni 5 percet? Én mindig pontos vagyok, sőt általában előbb oda is érek az adott helyre, türelmetlen is vagyok de ilyet nem csinálnék. Senkivel.
És még ha a randi maga nem is a legjobb 15-20 perc? Azután hogy ő volt bunkó? Oké nem egymádnak vagytok teremtve de na...
Találsz jobbat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!