Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit modern világ, modern szemlélet, ti értitek?
Adott egy férfi, aki ha a társaságodban van, folyton melletted van, -beszélget. Szemmel láthatóan és erezhetően jól érzi magát veled és ennek hangot is ad.
Többször a közösségi portál levelező rendszerén -beszélget velem. Vagy ő ír valamivel, vagy én, de mindig hamar zárjuk a témát. Ha kedvel miért nem akar velem ott is -beszélgetni? Nekem könyebb lenne érzelmekről ott beszelni, mint a szemébe nézve elmondani , mit gondolok. Mindig várnám, hogy elmélyíti a -beszélgetést, de ott mintha nem is érdekelném. Személyesen viszont mindent leolvasok a szeméből, ahogy rám néz.
Te magad írtad:
"Elhívni nem fog sehová. És pedig azért, mert -beszélgettünk előző kapcsolatokról is és azt mondta többször ráfázott, hogy olyan nővel kezdett, aki frissen szakított és nem adott időt az ismerkedésnek. Na én fél éve szakítottam. Szerintem nem fog előhívni."
Tudom, hogy hihetetlen, hogy egy férfi lehet pusztán figyelmes és előzékeny egy nővel, de ebben szerintem ennyi van és nincs miért randizni jelenleg.
Igazad van, én voltam pontatlan.
Akkor úgy fogalmazok, hogy a mondandója lényege az volt, hogy egy friss szakítás után nem szabad senkinek új kapcsolatba lépni. Hagyni kell időt a másiknak. Ebben igaza is van. Erre írtam, ha kedvel is, jó idő lesz, amire elhív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!