Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csábít egy modern nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábít egy modern nő?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hiába szülrttem nőnek, nem tudom, hogyan kell csábítani. Másoktól szoktam hallani, hogy "vadászni voltak", de én ezt magamról elképzelni sem tudom. Mit jelent a "vadászni"? Hogyan csábíthat ízlésesen egy 21. századi nő?
2018. febr. 16. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
8%

pont ugy mint mindig is...

kirakja az árut.

2018. febr. 16. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Engem pl egy kolléga nő a kedves mosolyával és finom érintéseivel.

De sajnos lefagytam és kiábrándult, mert már elmaradnak...

2018. febr. 16. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Kedvesség, báj, nőiesség, intelligencia. N
2018. febr. 16. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Ki ne rakj mindent. Ha csak nem akarod, hogy olcso proztinak nezzenek.
2018. febr. 16. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Provokáció, játék, kétértelműség, kezdeményező készség. Ami rám hat az valami váratlan nem szabály követő. Szóval nem tudsz rá receptet kapni, amit lehet követni.
2018. febr. 16. 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg öreganyádat, hogy hogyan csinálta? (Semmi nem változott ebben!!!)
2018. febr. 17. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!