Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, titeket ez nem zavar? Ezt hívják úgy, hogy nem tiszteli a nőt? Vagy hogy hívják ezt?
Számomra egy ismerkedésnél nagyon vonzó, ha a férfi NEM TESZ közeledő mozdulatot az irányomba, nem próbál ölelgetni, fogdosni, taperolni... megvárja, amíg ÉN teszem meg az ELSŐ lépést. Ő addig nem közeledik.
Nagyon sok férfinál tapasztalom, hogy ezt hírből sem ismerik.
Ezt hívják úgy, hogy nem tiszteli a nőt?
Vagy mi ennek a neve?
Attól függ, mit tapasztalsz pontosan.
Széles a közeledő mozdulatok tárháza.
Attól még, mert egy férfi kifejezi a vonzalmát irányodba fizikai valójában is (pl megpróbál megölelni, cirógatni, esetleg intimebb helyekre nyúlni) még nem jelenti azt, hogy nem tisztelne. Sőt, én a magam részéről semmilyen összefüggést nem vettem észre, bár lehet csak én vagyok ilyen fura, engem az elbátortalanít ha ezek a dolgok nincsenek. Ha ő nem közeledik, akkor én mi alapján kezdeményezzek dolgokat? Persze, a karját megcirógatom meg dobálom a hajam meg tudomisén, de azért a farkához nem fogok úgy nyúlni, ha ő előtte a fenekem sem merte megmarkolni...
Amúgy én ezt általában határozottságnak és céltudatosságnak tudom be. A tiszteletlenség nem abból ered (szerintem), hogy nem tesz ilyesmit, hanem hogy azt hogyan, milyen időben és hol teszi (pl a boltban mindenki szeme láttára a szoknyám alá nyúl - na, az pl zavarna és tiszteletlenség. Ha otthon filmezés közben gyengéden végigsimítja a cicim, az pl kicsit sem zavar, sőt, valószínűleg tovább is megyek és fél órán belül az ágyban kötünk ki).
2-es ..
Ha ő nem közeledik, akkor én mi alapján kezdeményezzek dolgokat? Persze, a karját megcirógatom meg dobálom a hajam meg tudomisén, de azért a farkához nem fogok úgy nyúlni, ha ő előtte a fenekem sem merte megmarkolni...
Ezt az első 1-2 randin így rendben van?
Vannak olyan férfiak akik egyszerűen nem ismerik a nők viselkedését általánosságban. A férfiak teljesen másképp állnak a fizikai kontaktushoz mint a nők. Ez fiatal korban szerintem sokaknál problémát okoz, itt még nem feltétlenül beszélnék tiszteletlenségről.
Azért idősebb férfiaktól már elvárható, hogy észre vegyék ezt és alkalmazkodjanak ebben a nőkhöz. Ilyenkor már szerintem elvárható, hogy tudják mikor milyen fizikai kontaktus ami még belefér egy nőnek.
Nekem egy randin kifejezetten tetszik, ha a megfelelő időben elkezd "puhatolózni" és megérinti a hátam, vagy közelebb hajol stb. Ilyenkor ha kölcsönös a szimpátia akkor reagálok.
De nyilván ha a randi második percében elkezdene valaki ölelgetni meg fogdosni akkor azonnal ott hagynám, mert ez már szerintem is zavaró és nem elfogadható viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!