Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak zavar titket, ha egy nő tárgárul beszél?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg: nem zavar, nem érdekel, zavar?
Kérem, mindenki írja le az életkorát is!
2019. márc. 1. 16:14
1/11 anonim válasza:
Nálam proli szint, így felejtős.
2/11 Blade Bone válasza:
Írásban chat közben nagyon zavar, élőben dumálva annyira nem, de azért ne legyen minden harmadik szava olyan...
3/11 anonim válasza:
Engem barmilyen nemu is legyen az illeto, irrital, ha nem kepes kulturaltan kifejezni magat.
5/11 anonim válasza:
Csak ha a barátnőm lenne. Amúgy sima lány barátoktól miért zavarna, én bírom ha valaki laza, meg nem feszengős a légkör.
6/11 anonim válasza:
Zavar nagyon, bárki is beszél így, mert én nem szoktam így beszélni, még akkor sem, ha semmi nem úgy jön össze ahogy kéne.
7/11 anonim válasza:
Engem qrvára nem zavar, b4szd meg.
8/11 anonim válasza:
Ha minden második mondatában szerepel egy nem kivánatos szó akkor elgondolkodik az ember, hogy milyen környezetben is volt eddig az a személy.
9/11 Rockarc válasza:
Intelligens okos nokkel szoktam randizni, es ott is mindegyik karomkodik, valaki kicsit, valaki nagyon. Amugy engem nem zavar a szokimondas, de ezen azert mindig csodalkozom. 1 olyan volt, amelyik nemcsak csunyan karomkodott, de indulatos is volt. Na abbol tenyleg nem lett semmi, pedig nagyon jol indult.
42F
10/11 anonim válasza:
Egy I.B.M., b+, vagy "Basszus hangon csicsereg a nádi rigó", esetleg I. Haragja még simán belefér nálam. (37)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!