Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok mennyit dolgozik? Titeket nem zavar? Velem van a baj?
A párom a hétfőn és szerdán 8 órában dolgozik 8-4ig. Kedden és csütörtökön 12 órázik 8-8ig. Pénteken 6 órában van. 8-2ig.
Egyetemre is jár szombatonkent, levelezőre, de ebben a városban ahol lakunk és ez az utolsó éve.
Engem nagyon zavar ez az egész. Délután mindig együtt vagyunk, csütörtök-pénteken is este 1-2 órát. Nem ezzel van a baj. Bőven elég és kevesebbet is kibírnék. Inkább féltem, aggódok miatta és sajnálom, hogy keveset pihen. Őt ez láthatóan nem viseli meg de mégis ilyen érzés van bennem és ha dolgozni megy már előre rosszul vagyok. Kedden és csütörtökön duplán, mert akkor van egy másodállása is. Velem nem kell egész nap foglalkozni vagy együtt lenni, de mégis csak a vasárnapot szeretem amikor tudom, hogy egesz nap otthon van. A pénz mindig jól jön, de nagyon jól keres foallasban is, nincs raszorulva a masikra, de ő szeretné azt is csinálni szóval nyilván nem kérek olyat, hogy hagyja ott, mégis úgy érzem, hogy idővel bekattanok majd ettől és nem tudom mi lehet a valós oka ennek.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Menjek pszichológushoz? Komoly válaszokat szeretnék, mert komoly a kérdés is és tisztában vagyok vele, hogy ez nem normális.
Talán még az lehet a baj, hogy amikor megismertem csak egy helyen dolgozott, aztán jött a többi és úgy érzem oda az eletének és mindennel több időt tölt most már, mint velem. Pedig ahogy írtam is bőven elég amennyit egyutt vagyunk, de mégis....
Én is dolgozok 8 órában, néha tulorazok és járok suliba mellette, tehát van dolgom nekem is bőven. Mégis ezen kattogok közben.
Én párom 7-18ig dolgozik, edzeni jár és hétvégente dolgozik néha vidéken.
Szerintem a párod munkarendje tök élhető.
Az én faszim főállásban 24 órázik, reggel elindul hajnalban, másnap reggel jön. Alszik, majd indul éjszakára dolgozni késő délután 12 órába. Jó sok éve ezt csinálja, azt is azért hogy tele legyen a zsebe lóvéval, és majdnem biztos vagyok benne hogy ezt addig csinálja amíg bele nem pusztul. Emellett tanult is, már szerencsére végzett.
Annyira nem rossz a párod munkaideje, de azért valahol több időt töltenél vele ahogy az írásodból látom, ez természetes is. Majd talán jobb lesz a helyzet ha már nem tanul. Beszéld meg vele, ha tudod.
Foglalt el magad valamivel, ne legyél kapcsolatfüggő. Ő tudja mennyit bír, felnőtt ember. Nincs valami hobbid, hogy ne ezen agyalj mindig?
Az én férjem hétfő-péntek 10 órázik, 1-2-3 hetente van plusz munkája is szombatonként 4-5 órás, 10 ezerért alkalmanként. Változó,hogy havonta mennyi van belőle. Volt hogy csak egyszer, és volt, hogy háromszor is ment. Nem zavar, szeretjük egymást és megértem, hogy ilyen a munkája. Reggel 6-kor megy, este fél8-8 körül itthon van. Hétköznap esténként és hétvégén másfél napot együtt vagyunk legalább, ez a fontos. Őt nem viseli meg, vasárnap is legkésőbb 9 körül már fent van, nem álmos.
Amúgy meg mellette is van életem, saját munkám, 2 hobbim, plusz szeretek olvasni, és neten sorozatokat nézni, játszom a gépen is időnként, ilyenek. El tudom foglalni magam, nem probléma. Szeretek egyedül is lenni.
Én külfőldön dolgozom. Vasàrnap este vagy hétfőn reggel 6-kor kimegyek a reptérre, csütörtökön éjszaka 22:00 körül érek haza. Azaz a feleségem H-Cs nélkülözni kénytelen. Pénteken otthonról dolgozom, hét vége a családé.
Egyébként pedig általában reggel 9-től este 6-ig dolgozom minden nap, de ha hajtás van, bent maradok este 7-ig, 8-ig. Általában heti többször sportolok is (küzdősport és konditerem).
Az élet nem habostorta, sok embert nem az tesz boldoggá, hogy otthon ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!