Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 évesen +10 év korkülönbségg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen +10 év korkülönbséggel kapcsolat, mik a hátrányai és az előnyei?

Figyelt kérdés

Valamiféle átok ül rajtam mostanában, mert 7-10 évvel idősebb férfiak kedzeményeznek nálam, pedig még sok sminket sem szoktam használni, így még fiatalabbnak tűnök, de nem igen zavarja őket. A való életben és az interneten is ők közelednek, mindig utólag derül ki a tényleges koruk.

Miért akarnak 10 évvel fiatalabbakkal összejönni? Gondoltam rá, hogy a szex miatt, de egyik sem utalt rá különösebben, vagy kezdeti időszakban direkt nem hozzák fel?

Elég szkeptikus vagyok, szerintetek hagyjam figyelmen kívül vagy adjak esélyt? Sajnos többségben hátrányokat tudnék felsorolni... vagy csak én érzek túl nagy szakadékot és egyébként meg normális lenne a 10 év korkülönbség?

2019. ápr. 12. 17:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 Pedig kicsit úgy érzem :) De köszönöm a válaszokat!
2019. ápr. 12. 19:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudnék komolyan venni egy férfit, aki 30 évesen egy 20 éves lányra hajt.
2019. ápr. 12. 19:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Sok idősebb srác azért akar fiatal barátnőt, mert irányíthatóbbnak és jóval könnyebben kenyűgözhetőnek gondolják őket. Te a poszt alapján nem ilyennek tűnsz, nem tűnik úgy, mintha két szép mondattól hasraesnél. Nem reménytelen egyébként a nagy korkülönbség, de önálló, empatikus, elkötelezett felek kellenek hozzá, és így is lehetnek konfliktusok, ezt szerintem nagyon pontosan látod. Ha tetszik valaki, tisztának tűnnek a szándékai, akkor a korkülönbség ellenére érdemes nekik is adni egy találkozónyi esélyt, csak nagyon figyelj, és ne hagyd belekényszeríteni magad semmibe. Kitartás :)
2019. ápr. 13. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!