Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
Hiába vagyok kapcsolatban nem vagyok boldog. Sőt kimondottan szomorú vagyok :( Az életem szomorú. Szeretek egy srácot de ő ki nem állhat (nem is ok nélkül) Együtt vagyok valakivel akibe nem vagyok szerelmes, csak annyira êletléptelen vagyok hogy nem bírom egyedül. Álmodozok, ábrándozok a srácról aki a lelki társam volt csak én egy idióta vagyok. Ő a legtökéletesebb ember nekem a hibái ellenére is. De jó oka van gyűlölni. Már biztosan nem kellek neki ebben az életben. Hogyan fogadjam el mindezt? Hogy tönkretettem a legjobb dolgot ami velem történhetett volna? Már az öngyilkosságot fontolgatom, megtehetném nem sok embernek hiányoznék. De gyáva vagyok.
Segìtsetek légyszike. Ha ìgy folytatom a diliházban körök ki :((
2019. ápr. 10. 21:55
1/6 anonim válasza:
Szakíts inkább a jelenlegi pároddal, mert így nem csak a saját, de az ő életét is tönkreteszed..
2/6 anonim válasza:
Mi oka van utálni a másik srácnak?
3/6 Izabella220 válasza:
Elsősorban addig míg így gondolkodsz mert nem valósul meg a hőn áhított szerelem,még az öngyilkosságra is gondolnál emiatt,addig nem is lehet veled mit kezdeni.Az elet eg nagyobb terhet rádtenne mit tennél akkor?
4/6 The pale emperor válasza:
Hát ez elég szarul sikerült, fuss neki mégegyszer.
5/6 Hamvas rétihéja válasza:
Ne sírj, lehet ettől rosszabb helyzet is... Mint például a jelenlegi párodnak... és nem is tud róla.
6/6 anonim válasza:
Egy, keress fel egy pszichológus szerintem. Depressziósan, tele öngyűlölettel és kapcsolatfüggőként nem érdemes tovább húzni a dolgot. Ne haragudj meg ezen ami most jön ez lehet csak az én elcseszett világlátásom, de nem vagyok abban sem biztos hogy valóban ennyire szerelmes vagy abba a srácba,akiről anynira állítod. Az is lehet hogy az önutálatod felerősíti azt, hogy mindenéppen szeretnéd ha elismerne. A másik sráccal pedig ja hát nagyon nem szép amit csinálsz, de azt hiszem ezt is pontosan tudod. Tényleg úgy gondolom, hogy keress fel valakit akivel tényleg tudsz kicsit mélyebben beszélgetni és tisztábban látni. Gondolom te sem egy ilyen életet szánsz magadnak és a jelenlegi párodnak. Tedd egy picit rendbe magadat és hidd el akkor rádtalál a valódi szerelem is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!