Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek túl magas igényeim a nőkkel szemben, ha ezeket az értékrendeket keresem benne?
Vannak olyan igényeim, amiből úgy érzem nem nagyon tudok kompromisszumot kötni. Egy olyan nőt tudok elképzelni magam mellé, aki nem akar senkinek se megfelelni, nem akarja magára erőltetni a felszínes társadalmi képeket, mint a kötelező külön élés, autó, jobb karrier, pár éven belüli eljegyzés, aztán esküvő. Én nem hiszek a házasságban se az eljegyzésben, mert attól nem lesz jobb a kapcsolat és nem attól fogjuk jobban szeretni egymást, hogy ezeken a giccseken átesünk. Azt szeretném, hogyha a párom a barátom is lenne.
Nem vagyok egy hagyomány szerető ember, a nemi szerepeket társadalmi konstrukciónak tartom ezért, ha valaki kezdeményez nem nézem egyből könnyűvérűnek. A Mivel fakezű vagyok így nem szeretném, ha elvárná tőlem azt, hogy ezermester legyek és szerelgessek csak, mert a társadalom szerint ez a férfi feladata. Cserébe tudok főzni és úgy érzem egyre jobban, tehát nekem nem fontos, hogy jól tudjon főzni.
Ismerkedésnél szeretném, hogyha tényleg az ismerkedésre mennénk, ezért nem szeretem az olyan mondásokat, hogy mindig a legjobbat hozd ki magadból, ha randizol valakivel. Nem csak a pozitívnak mondott témákról beszélgetnék, hanem szeretem elmélyíteni a beszélgetést még az elején is, nem szeretem ezeket a bizalmi játékokat, hogy mikor mit mondjak, hagyj beszéljek arról ami jól esik és tegye ezt ő is!
Nem szeretem, hogyha itélkezik, számonkér, matematikai paraméterekben látja az emberi értéket, mint pl. milyen végzettsége van, mennyit keres, van a jogsija stb. ezt mélyen elutasítom és szerintem egy értelmes ember nem kér az ilyen számon kérő idiótákból.
Küllemre csak annyi az igényem, hogy vonzónak találjam. Nekem már többféle lány tetszett, vékonyabbak és testesebbek is, haja, szeme színe lényegtelen. Tehát fontos a küllem is addig, hogy tudjak vonzódni hozzá és kívánjam az érintéseit és a csókjait.
Szoktam ismerkedni, de nem nagyon találok olyan lányt, akivel annyira jól kijönnék és eltudnám képzelni társamnak. Nem tudom, hogy legyek e kompromisszum készebb.
Olyan, hogy magas igeny, gyakorlatilag nincs.
Az itteni felsorolasoddal nem a noket hozod hatranyba, csakis sajat magadnak allitasz korlatokat.
pl. lenne valaki, akivel tenyleg minden mukodne, DE pl. o szeretne hazassagot kotni ( nyilvan nem par honap utan, hanem amikor eljon az ideje..)
O pl ki is esett nalad.
Vele nem szurtal ki, csak magaddal.
Kb barmilyen igenyeket, barmilyen.magasakat, barmilyen sokat allithatsz, barmennyire ragaszkodhatsz hozzajuk... csak, ha senki nem tud megfelelni nekik es egyedul maradsz, akkor ne a vilagot es a noket hibaztasd.
Olyan tökéletes férfi vagy, hogy érdemes lenne sokáig tanulmányoznod önmagadat. Ha esetleg érdekel bármikor is a nők gondolkodása, olvasd ezt el:
Nekem ez a házasságos dolog nem fér a fejembe. Az a giccs, amit TE azzá teszel. Az csak egy papír? Pont annyit ér, mint amilyennek TE saját magad értékeled az egészet!
A sok házasság ami válással végződik, nem a házasság intézményének a kudarca, hanem azé a két emberé, aki olyanná tette.
Nem, nem kell itt valamiféle globális megváltásra várni, az életedben minden olyan, mint amilyen a gondolkodásod. Aki depis, annak a világ is rossz. Aki pozitív, az meg élvezi.
Várj, van még pár gondolatom:
- önbizalom
- önfegyelem
- kitartás
Ha ezek birtokában vagy, máshogy fogod látni a világot.
Higgy nekem, saját tapasztalat. Én sem találtam nekem való barátnőt anno... jelenleg már feleségem van, egy csodálatos család, anyagi függetlenség, kiegyensúlyozott élet. A hab a tortán pedig az, hogy pontosan olyan életet élek, amilyenről huszonévesen álmodtam, a feleségem 39 éves, de a fiatal lányok megirigyelhetnének a külsejét, vannak közös és egyéni céljaink, mindketten fejlesztjük magunkat szellemileg, sportolunk.
Figyelj! Ülj le és nyugodj meg. Ha érdekel hogyan kezdj hozzá "magadhoz" írj privátot. Ha nekem sikerült, neked is fog.
A házasság nem csak egy papír, hanem jogi dolog. Én biztos nem szülnék házasságon kívül.
Azért a kereset számít. Miből akarsz megélni? És nekem a végzettség is fontos, ami szintén nem csak egy papír, hiába is próbálnád annak beállítani.
A többi nekem rendben.
Szerintem ezek így rendben vannak.
Felnőtt emberek vagyunk, csináljuk már úgy a dolgokat ahogy működik. N kellenek a fölösleges körök, meg a mellè beszèlès.
A házasságot azèrt a helyedben átgondolám. Sok jogi előnnyel jár. Meg szemèly szerint nekem sok idő után már kicsit fárasztó azt mondni hogy "párom", mert nem vesznek komolyan az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!