Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már nagyon szeretnék babát, de ő még nem annyira. Mi lehet a megoldás?
Most lesz egy éve, hogy együtt vagyunk de már 5-6 éve ismerjük egymást. Már a kapcsolatunk elején sokat beszéltünk a gyerekről, csak olyanokat, hogy mindketten szeretnénk majd meg hogy nem akarunk vele túl sokat, éveket várni de már nem is igazán beszélünk róla. Tavaly Azt mondta, hogy az éven szeretne belevágni de eddig még csak szó sincs róla. Ő már nem mondja magától, én meg nem akarok folyton erről beszélni pedig nem telik el nap, hogy ne jutna eszembe vagy százszor. Nagyritkán megemlítem azért... Egyébként a kapcsolatunk jó. Egyikünk se hibátlan de jól megvagyunk. Együtt élünk saját házban, dolgozunk, nem kell nélkülöznünk. Igaz luxuskörülményeket nem tudnánk biztosítani a gyereknek de mégis mindent meg tudnánk adni neki amire szüksége van. Én egyáltalán nem látom az akadályát. Mindkettőnk családja is támogat minket, várják az unokát. Na de azért ők se viszik túlzásba, csak időnként utalnak rá, hogy jó lenne. Már csak rajta múlik, viszont én már egyre türelmetlenebb vagyok, már csak azért is mert az exemmel szerettük volna de mire oda jutottunk volna, addigra tönkrement a kapcsolatunk. 22 és 29 évesek vagyunk.
Végső soron úgyis csak a további várakozás marad mert úgysem tudok mást tenni. De mégis mit lehetne, hogy nekem is elviselhetőbb legyen?
Maga a gyerekvállalás még korai!
Az viszont igencsak aktuális, hogy beszéljetek arról, hogy mik a terveitek. Mikor, hány gyereket szeretnétek, esküvő lesz-e előtte, stb.
Ez az egyik legfontosabb szempont, még lakást is úgy vesz az ember, hogy hány gyereket tervez.
Én se értem hogy egyesek minek csinálnak ebből versneyt. Hogy minél előbb gyerek.. Hova? Könyörgöm 22 vagy, nem olyan régen voltál te is gyerek. Pláne hogy CSAK egy éve vagytok együtt. Egy év az lópikula ha gyerekvállalásról van szó. Valószínűleg sok mindent nem tudtok még egymásról. És csak akkor érdemes gyereket vállalni ha mindketten 100%-ban benne vagytok.
Értem én hogy vannak akik fiatalon akarnak szülni de ez is olyan kötelezően hangzik. Komolyan nem igaz hogy rengeteg nőnek (akinek nem inge...) nincs más célja az életben mint a gyerek. Aztán egy elsietett gyerek után meg pár év múlva szétmennek. Megéri?? Amúgy még ha 5 év múlva szülnél csak, akkor is bőven fiatal anyának számítasz. És még a párod is fiatal lenne.
Különbözőek vagyunk csak be kéne látni hogy a gyerekvállalás nagyobb felelősséggel jár mint sok más dolog. És ehhez egy egyéves kapcsolat túl korai.
Az előző kapcsolatodból is gyereket akartál és már együtt sem vagytok!
Borzsztó komolytalan vagy.
Nagyon korai. Ha csak azért aksrzs tőle ennyire babát mert ő épp nem akar, az egy idő után leesik neked.
Biztosan szeretne gyereket. Csak majd, akkor ha TÉNYLEG itt az ideje. Nyugi.. HIDD EL!!! nem maradsz le semmirol... Bar én is vártam volna. Nem bántam meg a kisfiam. Inkább azt, akinek szültem,mk 2 éve voltunk akkor együtt.. Most valason agyalok
16# hát elég nagy hülyeség volt... Örülj, hogy jól sült el..
De azért nem kell követni... Nincs munkaviszonya, semmi... Hova akad gyereket?
18 nem volt hülyeség életem legjobb döntése volt.
Nyilván nem mentem volna bele ha nem bíztam volna meg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!