Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél már így, mi volt a megoldás?
Tavaly nyáron volt egy csaj akivel egy koncerten ismerkedtem meg (atomrészeg voltam és táncoltunk) nagyon bejött ez neki meg akart csókólni én meg azt se tudtam hol vagyok , randiztunk utána párszor, majd elhidegült tőlem.
Én időközben beleszerettem és folytatni akartam de ő nem...
Mindeközben a barátnőjének azt hazudta, hogy én nem akarok tőle semmit, mert csúnyának látom stb.stb. de ezt igazából rám értette.
Nem vagyok már szerelemes... de a vonzalom az még bennem van kicsit hiányzik és 9 hónapja nem láttam.
És az a fura, hogy remegett és folyton visszanézet mikor elköszöntünk egymástól...
De kijelentette, úgy is lesz más barátnőm... Szóval mondhattam én bármit.
Olyan dologhoz ragaszkodsz és látsz bele ami nincs. Senki sem akkora mártír vagy önbizalomhiányos hogy ne keresne ha akarna bármit is tőled...
nem azért remegett, ha nem igen, rossz passzban volt és azóta már kijött belőle... te meg rá gondolsz egy plátóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!