Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány pontot adnátok erre a férfira?
Tízes skálán.
(A Széchenyi fürdő lovagjaitól szíves elnézésüket kérem, lányokhoz szól a kérdés).
Köszi előre is.
Köszönöm mindenkinek.
Nem hittem volna, hogy ennyire szélsőséges lesz.
Kérdések valaszolva: 35 éves vagyok, 184cm, a kockás takaró pedig egy távol-keleti viselet amúgy :)
Igen, házas vagyok :)
Valaki nagyon éles szemű itten :D
Amúgy a "női blúz" a háttérben az baju melayu, nem női :)
Az előzmények:
Feleségem (ázsiai): - Szerintem nem mondod el nekem az igazat, amikor azt mondod, én vagyok neked az első. Nem beszélsz a korábbi barátnőidről. Nem zavar, ha sok barátnőd volt korábban, de szerintem nem vagy őszinte.
Én: - Pedig tényleg te vagy nekem az első. Nem volt soha magyar barátnőm, míg ott éltem.
Feleségem: - De miért? Nem is kerestél?
Én: - De igen, de nem tetszettem az ottani lányoknak. Egyiknek sem.
Feleségem: - Nem hiszem el.
Én: - Pedig elhiheted. De csináljunk egy tesztet!
Így került kiírásra ez a kérdés.
És az aftermath :)
Felolvastam neki az igénytelen, matyó pokróc, psycho, elszaladnék előle, ellenszenves stb. válaszokat, aztán azt mondta, hogy elég furák a lányok a te országodban.
De azért valakinek tetszettem azért ;)
De cukik vagytok :D Köszönjük hogy ezt megosztottad velünk :-)
A blúzért meg bocsi akkor.
Tényleg picit pszicho tekinteted van a képen. Alapból szép arcvonásait vannak, talán a stílus, és a rosszul elkapott kép miatt lettek ilyen negatív válaszok.
Pontozni nem pontoznék, de tényleg aranyos, hogy ezt így megbeszéltétek feleségeddel, aranyosak vagytok :)
Érdekes feleséged van. Azzal kellene foglalkozzon hogy most a jelenben ő van neked őt vetted el.
Szerintem jó pasi vagy legalább is én 10-ből 9-et adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!