Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Hány pontot adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hány pontot adnátok erre a férfira?

Figyelt kérdés

Tízes skálán.

(A Széchenyi fürdő lovagjaitól szíves elnézésüket kérem, lányokhoz szól a kérdés).

Köszi előre is.

2019. ápr. 9. 16:58
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Nem hittem volna, hogy ennyire szélsőséges lesz.

Kérdések valaszolva: 35 éves vagyok, 184cm, a kockás takaró pedig egy távol-keleti viselet amúgy :)

2019. ápr. 10. 00:29
 22/30 anonim ***** válasza:
Házas férfiként miért itt vársz megerősítést?
2019. ápr. 10. 08:13
 23/30 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy házas? Ismered?
2019. ápr. 10. 10:12
 24/30 anonim ***** válasza:
Nem ismerem, de a karika gyűrű az ujján és női blúz a háttérben nekem rögtön ezt sugallta.
2019. ápr. 10. 10:16
 25/30 A kérdező kommentje:

Igen, házas vagyok :)

Valaki nagyon éles szemű itten :D

Amúgy a "női blúz" a háttérben az baju melayu, nem női :)

Az előzmények:

Feleségem (ázsiai): - Szerintem nem mondod el nekem az igazat, amikor azt mondod, én vagyok neked az első. Nem beszélsz a korábbi barátnőidről. Nem zavar, ha sok barátnőd volt korábban, de szerintem nem vagy őszinte.

Én: - Pedig tényleg te vagy nekem az első. Nem volt soha magyar barátnőm, míg ott éltem.

Feleségem: - De miért? Nem is kerestél?

Én: - De igen, de nem tetszettem az ottani lányoknak. Egyiknek sem.

Feleségem: - Nem hiszem el.

Én: - Pedig elhiheted. De csináljunk egy tesztet!

Így került kiírásra ez a kérdés.

És az aftermath :)

Felolvastam neki az igénytelen, matyó pokróc, psycho, elszaladnék előle, ellenszenves stb. válaszokat, aztán azt mondta, hogy elég furák a lányok a te országodban.

De azért valakinek tetszettem azért ;)

2019. ápr. 10. 16:38
 26/30 anonim ***** válasza:
84%

De cukik vagytok :D Köszönjük hogy ezt megosztottad velünk :-)

A blúzért meg bocsi akkor.

2019. ápr. 10. 20:18
 27/30 anonim ***** válasza:

Tényleg picit pszicho tekinteted van a képen. Alapból szép arcvonásait vannak, talán a stílus, és a rosszul elkapott kép miatt lettek ilyen negatív válaszok.

Pontozni nem pontoznék, de tényleg aranyos, hogy ezt így megbeszéltétek feleségeddel, aranyosak vagytok :)

2019. ápr. 19. 11:56
 28/30 anonim ***** válasza:
7, de valoszinu 8 lenne, ha latnam az egesz testet.
2019. ápr. 19. 14:08
 29/30 anonim ***** válasza:

Érdekes feleséged van. Azzal kellene foglalkozzon hogy most a jelenben ő van neked őt vetted el.

Szerintem jó pasi vagy legalább is én 10-ből 9-et adok.

2019. ápr. 19. 15:22
 30/30 anonim ***** válasza:
Mondjuk....5.Szerintem átlagos.Nekem nem jön be a szakáll és a szöke pasik sem.De neki szerintem jól áll, fiatalítja ez a stílus.Habár...Nem lenne még jobb, ha csak borosta lenne és kicsit rendbe lenne téve az a bozontos szemöldök? De mondom, nem rossz, csak nekem egész más a zsánerem.
2019. ápr. 19. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!