Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mért érezzük cikinek emberek közé menni, amikor erekciónk van?
Amikor normálisan fel vagyunk öltözve, akkor általában nem látni. Én arra gondolok, amikor felébredünk reggel pizsamában, vagy alsógatyában, és vannak körülöttünk emberek (pl. család, vagy kolesz, esetleg valamilyen tábor). Ilyenkor nagyon feltűnő, és vagy csak ücsörgünk, takaróval takarva az ominózus testrészt, amíg el nem múlik, vagy pedig próbálunk úgy eljutni a fürdőszobába vagy a ruháinkhoz, hogy senki ne vegye észre, szóval valamivel eltakarjuk.
Ez rám is teljesen igaz (ráadásul én reggel szoktam fürdeni, szóval még jobban kell "trükköznöm, ha emberek között vagyok), viszont nem tudom magamban megfogalmazni, hogy miért van ez. Szerintetek?
Fúú, én egyszer egyik reggel apám keltett fel, és észrevettem hogy áll. Mondom magamba: még ráérek picit feküdni addig lenyugszik. 3-4 perc múlva rám szól apám, hogy mi a fenének nem kelek már fel, és mivel amúgy is ingerült voltam, jól rákiabáltam hogy: "Azért mer feláll a f@szom b@zdmeg!" Erre ő gyorsan kivonult a szobából. Na az ciki volt, azóta nem is került szóba. 17/F
De hogy miért ciki azt én sem tom.
21:41es! xd poén. :D
Amúgy én sem tudom, mert lány vagyok. :D
De sztem ez nem ciki. Természetes, egézséges dolog (persze csak egy bizonyos határig:P) :).
Csak cikinek érzitek, de néha még a környezet jobban zavarba jöhet ilyenkor, mint maga az illető. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!