Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan szeretitek óvszerrel vagy anélkül? Többi lent
Nyilván gumi nélkül. De gyógyszert soha nem fogok szedni. Eddig minden páromnak egyértelmű volt kis utánanézés után, hogy nem kell fogamzásgátlót szedni. Kevés dologgal lehet ennyire szétcseszni a tested. Tiniként szedtem majdnem 1 évig egészségügyi okokból, hát többet nem szeretném beletelt még vagy fél évbe utána mire normalizálódtak a dolgok teljesen.
Mivel óvszer nélkül amúgy is csak komoly párkapcsolatban szexelnék ennyi erővel mehet a forró fürdő + naptár módszer + megszakítás is. Bár ez a saját "felelőtlenségem", attól, hogy nálam 10 éve működik senkinek nem fogom nyilván ajánlani. Lényeg a lényeg, gumi nélkül szerintem csak komoly párkapcsolatban érdemes szexelni. Persze, jobb nélküle, de ami kell az kell.
Óvszer nélkül. De csakis kapcsolatban, negatív std leletek felmutatása után.
Ügyelek az egészségemre, rendszeresen járok szűrővizsgálatokra, nincs szükségem betegségekre.
Ha hisztizne miatta még ki is dobnám. Az ára nem érdekel van rá havi kétezrem. Persze ha ragaszkodik hozzá kiválthatjuk felváltva negyedévente.
De én alapból tabletta párti vagyok. Nincs semmi testi bajom, mégis kusza a ciklusom, az helyrerázza.
Nem hasznàlunk óvszert, 4 éve együtt, együtt is élünk kezdettől.
Egyikőnk sem kufircol màssal.
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!