Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy régi haverom az exemmel találkozik kettesbe, meg gondolom beszél, akkor gondolom fel akarják szedni egymást. Igaz?
"...de 99,9%-ban mégis azért teszik ezt az emberek."
Ezt lehagyták az előttem írók.
Nekem van egy barátnőm, gyerekkori. Fiatalon összeházasodott egy pasival, nagyon cuki pár voltak, imádtam őket. Sok-sok év után a barátnőm kilépett ebből a házasságból, és összeszedett egy új pasit, aki rettentően unszimpatikus, utálatos. Azóta vele ritkábban találkozom az új pasi miatt, az exével viszont tartottam a kapcsolatot, mert drukkoltam neki, hogy sikerüljön visszacsinálnia a dolgot. Sajnos nem sikerült, de én még mindig az ex pártján állok, pedig mint férfi egyáltalán nem érdekel, sose lennék képes megcsókolni sem. De ő legalább humoros, kedves ember, nem egy kisajátítós, utálatos, féltékeny, bunkó, mint az utódja.
Sokszor maga a személy nem is látja, hogy mennyire megváltozik, de a kívülállók igen.
Sok esetben viszont az van emögött, hogy a hasonló emberek vonzzák egymást, azért válik valaki barátnővé, és mivel hasonló hozzánk, neki is tetszik a mi pasink... stb. Ilyenkor egy szakítás neki zöld zászló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!