Miért nem találkozik a régi osztályunk, ha valami iszonyat jó volt a közösség?
Lassan két éve hogy elballagtunk. Életem talán legszebb évei voltak az általános iskolás évek. Rettentő jó volt az osztályunk, mindenben benne voltunk, a mai napig emlegetnek minket az összetartozásunkért, egyszóval le se tudom írni..ha volt tökéletes, ez az volt. Mindenki elkerült más városba, ballagás óta kb. 3x.volt tali, oda elég sokan el se jöttek, néhány emberre nem kíváncsiak (sajnos bennem is van ilyen), mert így utólag a negatívumokat előtérbe helyezik. Már csak a nosztalgikus érzés fog el ha rájuk gondolok, de ez természetes, hogy továbbléptek, és nem jönnek el? Ha mindenki azt érezte de tényleg hogy a világ legjobb osztálya volt..
Akkor miért nem lehet ezt fenntartani? Elkerültünk, oké, de én pl nem felejtek..
Mit gondoltok erről összességében?
#1 sokan úgy vélekednek mint én, csak sajnos így pár dologban rájöttünk egy két emberre milyen is valójában, meg van pár dolog, amit nem szívesen írnék ki.
Köszönöm a választ, igaz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!