Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanár és diák kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár és diák kapcsolat?

Figyelt kérdés

Most vagyok túl egy igen bonyolult, fájdalmas kapcsolaton. Amit így utólag nem is bánok.

Szorgalmas diák vagyok, szeretek tanulni, érdekelnek az új dolgok, de a felfogásom kicsit lassú! XD

Van egy tanár(26 éves), nagyon furcsa viselkedése van, vagy lehet, hogy csak beképzelem!?

- mindig köszön, a szokásos hogy vagy?!, tanultál?!, reggeliztem e?! stb...

- néha amikor szünet van behív a tanáriba és kerdezget, hogy értem e az anyagot!

- mindig néz amikor az udvaron vagyok, ő igazából cigizni megy és néha(sőt gyakran) néz!

- kb 1 héttel ezelőtt, miután végetért az óra, konkrétan kitessékelte a diákokat az osztályból XD

Vele maradtam bent, igazából a szakításomról kerdezgetett.

Az mondta, hogy egy olyan srác nem volt méltó hozzám és biztos, hogy jön majd egy érettebb, aki megbecsül.

És mielőtt távozott volna, megérintette az arcomat! - gondolhatjátok, hogy meglepődtem és százas, hogy elpirultam!!!

Ez a tanár, ha szabad így írnom :D helyes ,iszonyat kedves, megértő.

Nem vágyom egy ilyen kockázatos kapcsolatra.

Igazából ha ilyen közvetlen( pl ha megérint) történik, zavartam hátrálok vagy van, hogy elmegyek.

Gondoltam elsőnek leírnám, hogy mi történt, mielőtt bárkinek is szólnék, még a legjobb barátnőmnek sem mondtam el!!!

2019. ápr. 3. 21:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

20 éves felnőtt ember vagy. Ő pedig 26. Felnőtt emberek akkor létesítenek egymással párkapcsolatot, amikor akarnak.

Ha középiskolás vagy, akkor ez már valami technikum: ötödév, hatodév? Vagy főiskolás/egyetemista vagy?

Elvileg középiskolában nem szeretik az ilyesmit, de felnőtt emberek dolgába szerintem ott se ugathatnak bele.

De ha középiskola, akkor most fogsz végezni, nem? Ezért bátorodott fel a tanár és azért is, nehogy úgy érjen véget a tanév, hogy kicsúszol a kezéből.

A fő kérdés ez:

Benne lennél vele egy párkapcsolatban? Járnál vele, ha a szívedre hallgatnál?

Ha igen, akkor adj pozitív visszajelzést neki. Ha szerelmet vall, akkor beszéljétek meg őszintén, hogy tanév végéig az iskola felé mennyit mutassatok meg ebből, nehogy baja legyen a tanárnak belőle. Utána meg hajrá! Lehet, hogy életed legboldogabb nyara következik!

2019. ápr. 3. 23:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Közben írtad, hogy semmit nem akarsz tőle.

Akkor mondd el neki a legközelebbi közeledésénél, hogy tiszteled, becsülöd, de csak úgy tekintesz rá, mint tanárra és emberre; nem úgy, mint férfira.

2019. ápr. 3. 23:44
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igazából félek, ha igazából csak félre értettem az egyébként, egyértelmű jeleket :( / vagy, ha mégis valahogy, napokon-heteken belül úgy alakul, hogy lesz is belőle valami... mi a garancia, hogy nem lesz belőle egy hatalmas probléma?!

2019. ápr. 3. 23:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Középsuli vagy egyetem? És mikor végzel?

Amúgy szerintem semmi probléma nem lenne. Egyik barátnőm pont 20 volt mikor összejött 26 éves hapsijával. Én is randiztam 20 évesen 28véves sráccal, kb 20nak nézett ki vagy annyinak sem :D

Nagykorúság után 6 év nem nagy különbség.

2019. ápr. 19. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!