Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi tanár és diák kapcsolat tiltott?
Figyelt kérdés
Nagyon vonzódom az egyik tanáromhoz és arra lennék kíváncsi, hogy tiltott-e a tanár diák kapcsolat. Milyen következményei lehetnek? Illetve honnan tudhatom, hogy az illető visznozza az érzéseimet? Szerintetek milyen lépéseket tehetek az ügyben, ami nem túl tolakodó? Vagy inkább megvárjam, amíg nem tanít.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2019. márc. 11. 14:48
1/7 anonim válasza:
Komoly következményei lehetnek, a tanár számára legalábbis biztosan.
Ha annyira bejön, inkább várd meg, míg már nem tanít.
2/7 anonim válasza:
Várd meg, amikor már nem tanít. Sok ellenséget lehet szerezni magunknak. Én is jártam egy egyetemi demonstrátor tanárnőmmel, 20 voltam, ő 25. De mikor összejöttünk, már nem tartott nekem órát.
3/7 anonim válasza:
Tudtommal csak akkor, ha tanít. Ezesetben várj, míg végzel.
Ha ugyanoda jársz egyetemre, ahol ő tanít, de mondjuk egy másik tanszéken, akkor semmi akadálya.
6/7 A kérdező kommentje:
Ugyanazon a tanszéken tanít, ahol tanulok és van vele órám, most vagyok végzős. Tehát arra sem számíthatok hogy esetleg ő kezdeményez, amíg tanít, HA viszonozza az érzéseimet egyáltalán. Köszi a válaszokat!
2019. márc. 11. 15:26
7/7 anonim válasza:
Ez szerintem hülyeség. Egy egyetemi tanár és egy hallgató manapság lehet hasonló korú, sőt olyan is hogy pl a hallgató idősebb mint a tanár. Én levelezőn jártam egy olyan nővel egy csoportba, akinek az egyik tanár az egyetemen a férje volt. És vett is fel hozzá tárgyakat. Na ilyenkor mi van? Semmi nem volt, becsületesen elvegezte a tárgyakat és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!