Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért durva hogy 24 évesen nem volt soha barátnőm? Még fiatal vagyok előttem az élet nem 16 évesen kéne ezeket kezdeni!
Figyelt kérdés
2019. ápr. 3. 20:42
11/14 anonim válasza:
Amúgy csak megjegyzem, még jó, hogy 18 éves oda költözik már ahova akar, s rendőr se fogja hazavinni többé.
Szerintem, hamarabb tagadna meg egy ilyen apát, mint te őt.
Szégyenletes, hogy ilyen emberek vannak a világon, mint te.
12/14 anonim válasza:
Szerintem elájulnál,ha meglátnál egy lányt meztelenül.
12 évesen volt egy szerelmem öt éven keresztül.Fokozatosan haladtunk.Utána lett egy másik kapcsolatom,szintém öt évig.Annyi idős volt,mint te most amikor összejöttünk.Szakított velem,egy ideig csak idiótákkal kezdtem amíg el nem felejtettem.Utána megismerkedtem a vőlegényemmel.Ezek alatt az évek alatt fejlődik egy ember személyisége,egyre jobban tudja mit akar,több tapasztalata lesz.Nem az a baj,hogy nem volt meg barátnőd,hanem hogy gyereknek tartod magad.
13/14 anonim válasza:
Mint írtam fokozatosan haladtunk,12 évesen csak csókolóztam.Kár írigykedned kérdező,azért,mert te agyilag visszamaradott vagy,más még nem az.
14/14 anonim válasza:
Kinek hogy. Van, aki sosem lesz sebészorvos, van, aki szerint 35 évesen már késő doktorálni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!