Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves férfiak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves férfiak miért akarnak negyven körüli nővel lenni, már amelyik akar?

Figyelt kérdés
Idősebb nőknek már nem olyan feszes a teste,az arcán is lóg a bőr.Átlag nőkről beszélek,nem akik hu de jól tartják magukat.Ez valami perverzio? Idősebb nőt könnyebb megfektetni?
2019. ápr. 3. 01:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
8-as :DDDDD K..va jó! Tök igazad van. Hát kb. ez a felfogás....
2019. ápr. 3. 09:29
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon kapok konkret választ..Akkor azt mondjatok meg,hogy a huszonevesekkel mi a baj vagy mi nem jó? Vagy csak arról van szó h egy huszonéves nem jut hozzá egy huszonéves nőhöz ès akkor a konnyebbik utat valasztja?
2019. ápr. 3. 16:41
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem van jó pár 24-30 közötti ismerősöm, akik direkt 35-50 éves korig keresnek nőket. Mivel úgy vettem észre én is, hogy mostanában ez nagy divat, megkérdeztem közülük pár férfit, hogy mi az ami miatt ennyire rá vannak kattanva erre.

Szinte kivétel nélkül azt válaszolták, hogy ők nem tudnak megfelelni a velük egy korú vagy náluk fiatalabb nők igényeinek, ezért keresgélnek a maguknál jóval idősebb nők között.

Ezek alatt az elvárások alatt azt értették, hogy nincs saját lakásuk (van, akinek még autója sem), nem keresnek annyit, hogy arra családot lehessen alapítani, ezért nem kezdenek a saját korosztályukkal, mert azok nagyrésze szeretne családot, gyerek(eket).

A náluk idősebb nők közül viszont többnek van már rendes egzisztenciája, esetleg háza is(ahová ők be tudnak költözni), és vagy nem szeretnének egyáltalán gyereket vagy már van nekik és önállóan el is látják. Legalábbis ha ezek nincsenek is meg, szerintük ezekre a nőkre kevesebbet kell költeni.

Olyan indok is elhangzott, hogy ezeknek a nőknek külső terén ők jobban bejönnek, holott a saját korosztályukban meg csak simán átlagosnak számítanak.

Ez nem az én véleményem nőként, ezt ezek a férfiak mondták nekem. De biztos akadnak olyanok is, akiknek egyszerűen csak jobban tetszenek az idősebb nők.

2019. ápr. 3. 17:07
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnálom" azokat a pasikat akik lakhatásért cserébe ismerkednek idősebb nőkkel, azért meg főleg, mert annyira keveset keresnek,hogy nem tudnak egy családot eltartani.

Szerintem messze nem erről szól ez az egész.

Ami engem meglep mindig ezeknél a kérdéseknél,hogy átlagban a gyakorin a 35-45 év körüli nőket már szottyadt vén lógósarcú (?), kivénhedt tyúkoknak tartják, valahol meg mégis szinte nincs olyan nap,hogy iylen kérdést ne írna ki valaki. Ami viszont azt igazolja,hogy a fiatalabb pasik valami miatt mégis vonzódnak ezekhez a nőkhöz.

Persze az is lehet,hogy aki így van az mélyen hallgat...

40-es nő vagyok, rendezett párkapcsolattal, a pasim velem egyidős.

Volt kapcsolatom fiatal pasival, akinek érdekes módon volt lakása, nem akart hozzám költözni, és sosem tagadta,hogy valamikor gyereket is szeretne. Magasan átlagon felüli külsővel, több diplomával, jó fizetéssel mégis Ő kezdeményezett, és nem én, mint lógósarcú :) :(

Bár hozzáteszem:nem lóg az arcom, és más sem. Nem tartom magam feleannyi idősnek mint vagyok,és nincs kapuzárási pánikom.

Egyszerűen úgy alakult,hogy összejöttünk.

Én is kerestem persze az okot, teljesen fölöslegesen. Nincs konkrét ott, ez ugyanolyan vonzódás ami korban hasonlók között is kialakulhat. Sokszor azt se tudjuk megmagyarázni miért is.

2019. ápr. 3. 17:39
 15/19 anonim ***** válasza:
# "nincs konkrét ok" - akartam írni..
2019. ápr. 3. 17:45
 16/19 anonim ***** válasza:
35 éves nő vagyok és meglepően sok fiatal férfi rám ír ismerkedés (szex) céljából. :-)
2019. ápr. 3. 18:20
 17/19 anonim ***** válasza:
egyértelmű perverzió szerintem.. Főleg a nagy farkú csődőröké , mivel azt gondolják nagyobb az a kapu és tolhatják bikából a szerszámot minden finomkodás nélkül ..
2019. ápr. 3. 21:13
 18/19 A kérdező kommentje:
Hm hát igen, biztos erről van szó nagy többségben, h a fiatalabb csajoknak nagyobb elvárásuk van. Ha ló nincs jó a szamár is alapon..Így lehet mindenki jól jár , idősebb nő is hozzájut fiatalabb testhez, de nem biztos h azt kapja, amire számított. Az ágyban tuti nem nagy többségnél, mert ezek előjátékot nem nagyon ismerik, meg gondolkodásra se érettek, úgyhogy illúzió kicsit, meg is kapja amit akar meg nem is.
2019. ápr. 4. 01:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont azt kapja a fiatal pasi is meg az érett nő is amit vár.

Nem hinném,hogy egy nő csak azért mert fiatalabb pasit "kap" belemegy bármi perverzióba, sőt,konzervatívabb gondolkodású lehet mint egy fiatalabb csajszi.

Miért lenne lötyögés/nagyobb kapu?Ez egyáltalán nem törvényszerű.

Aki szült, jogos, bizonyára nem olyan mint annak előtte, de genetika is van a világon,intim torna is, és kisebb méret/nagyobb méret a pasiknál.

Szülhet már valaki 25 évesen is,akkor ámr Ő is lötyögős?Tévedés...

2019. ápr. 4. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!