Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők mennyire taszító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők mennyire taszító ha egy pasinak van pár rossz foga?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy kedves gyönyörű lánnyal kb 1-2 hónapja teljesen össze illünk olyan dolgokat is mondtunk el egymásnak amiket másnak nem,őszinték lehetünk a másaikkal,viszont ezt sajnos nem merem bevallani idáig húztam most pedig találkozás jönne.
2019. ápr. 2. 07:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"A tömött, de ápolt fog is "rossz" fog,"

Már bocsi, de rossz fog alatt a kezeletlen, elhanyagolt fogakat értjük.

2019. ápr. 2. 12:48
 12/16 A kérdező kommentje:

1 hiányzik 2 tömött és 2-őt tömni kéne de nincs időm el menni plusz elköltöztem ezért a régi orvos nem fogad az összes többiről meg csak rosszat hallani.

ezen kívül kicsit szabálytalan is az alsó fogsor.

Fogkőt még nem szedett le orvos.

Nem ápolatlan rendszeresen mosom a leheletre oda figyelek bár még nem volt bajom vele.

Köszönöm a válaszokat.

2019. ápr. 2. 13:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha félsz a fogdokitól ( mint én pl. speciel én rettegek) , javaslom, magánba menj. Ott szinte kivétel nélkül rendes , normális dokik dolgoznak. Igaz, meg kell fizetni a dolgokat, de ennyit megér a dolog.
2019. ápr. 2. 13:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Én sem megyek akármelyik dokihoz, akihez korábban jártam, az meg most nagyon kiesik az útvonalaimból, amióta munkahelyet váltottam. SZTK-ban csalódtam, azóta nem járok oda, amióta egyszer gyökérkezelés lett egy fájós fogamból, amiről tudtak, mert szóltam, de "nem látnak semmit" alapon nem csináltak vele semmit.
2019. ápr. 2. 15:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez mióta minósül rossznak?Egy fogad hiânyzik,nagy ügy.Ha lyukas azt senki nem veszi észre,de ha igen az már amùgy is fájdalonmal jár.Vannak tömött fogaid,nem nagy dolog,a legtöbb embernek van.Senkit nem érdekel,nem világít be a szádba.Ez akkor a bolhából elefântot tipikus esete?
2019. ápr. 3. 11:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Engem zavar, ha hiányos a fogsora az illetőnek. Ez a hozzáállás meg gyerekes.
2019. ápr. 3. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!