Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mit reagálnátok/gondo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit reagálnátok/gondolnátok, ha egy nő/ a párotok ilyet mondana?

Figyelt kérdés
Igenis fizesse a programokat, éttermeket a férfi, hiszen a nő a méhét adja a gyerekvállaláskor és a szervezetét és nem kér pénzt érte.
2019. ápr. 1. 14:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Valahogy a 20. században a nőket sokkal jobban tisztelték és nem a vadkapitalizmus, ugyanakkor a bunkó amcsi média nevelték a férfiakat sem. Vannak köztek, normális megoldások, mint ahogyan vannak normálisan nevelt nők is.

Én nőként ritkán megyek étterembe (évente 2-3-szor, jobban szeretem és szeretik, amiket én főzök) és nagyon sok ingyenes jó programot keresek úgy a családnak, mint nekem is. Amire jól esik, ha kapok olykor kis költőpénzt (kb 30-40 euro/hónap): egy-két kozmetikai karbantartás, havonta egy-két fizetős sportolási lehetőség (úszás vagy kondi). A többi ötletben (kávé, étterem, színház, múzeum a párommal) megegyezünk, hogy ki mit szeretne fizetni.34N.

2019. ápr. 1. 14:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert pénz kérdést csinál a párkapcsolatból.

Egy kapcsolatban, ahol odaáig jutunk, hogy közös gyermeket vállalunk, nincs helye az ilyennek, hogy én pénzem-te pénzed.

Mondhatod, hogy feláldozod a tested, de erre én azt válaszolnám, hogy ha számodra ez áldozat, akkor ne legyen gyereked. SOHA nem kéri a gyermek, hogy megfoganjon.

Az a kapcsolat pedig régen rossz, ahol az egyik fél a másik kedve miatt megy bele a gyerekvállalásba. Az ott halott ügy.

2019. ápr. 1. 14:38
 13/16 anonim ***** válasza:
36%
Férfiaknak csupán a génátadás aktusa a biológiai vágyuk...
2019. ápr. 1. 15:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Na, nekem csak ne adogassa a méhét senki. Főleg egy vacsoráért cserébe
2019. ápr. 1. 15:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Fuhhhaa ez aztán elég pofátlanság!

Egyrészt a gyerek nem azért lett kitalálva hogy mentséget szerezünk ha fel csináltak!

Másrészt egy kapcsolat főleg nem a gyerekvállalás nem arról szol hogy a nő oda adja a méhét milyen beszéd ezzzt?!? Undoritó!

De ha már ennyire le ragadtunk a múltban akkor meg a nő szépen csinálja azt amit a férfi mond neki főzzon mosson takaritson

Mellesleg férfi vagyok a barátnőmmel pedig amikor elmegyünk egy étterembe akkor én fizetem a kajat ő pedig általában a piat vagy a desszertet nem azert mert én mondom neki csupán rosszul érzi magat ha én fizetnek minden egyes randin...

Meglátszik hogy ez a nő akit te leírtál nem ugyan annyi erőt energiát tesz bele a kapcsolatba...

2019. ápr. 1. 16:24
 16/16 anonim ***** válasza:
A férfiak csak dugni szeretnének, nem gyereket nevelni. Kevés az, aki tényleg gyerekre vágyik.
2019. ápr. 1. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!