Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Női- férfi barátság + a férj?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női- férfi barátság + a férj? Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Van egy régi barátom. 13 éves korunk óta részesei vagyunk egymás életének. Nagyon hasonlítunk egymásra, de soha nem volt köztünk semmi. Ő két évvel fiatalabb tőlem, most én 23 vagyok. Másfél éve van egy férjem, vele 3 éve vagyok együtt, most tervezünk nemsokára babát, felépült a házunk. Mindig hiányzott nekem a legjobb barátom az életemből, ha nem beszéltünk. Most 4 évig volt barátnője emiatt eltűnt az életemből 2 évre, én ezt megértettem. De most újra találkoztunk egy ismerősünk buliján és ez az érzés amikor átölelt elmondhatatlan. Nagyon szeretem a férjemet és vele tervezek, de normális az ha valaki másik férfihoz ennyire kötődök? Azóta is minden nap beszélünk (2 hónapja) ő is beszél nekem lányokról és mindenben segít ha úgy van, én is ugyanígy fordítva. Férjem is tud róla hogy beszeltem vele. De felnőttünk és félek, hogy egyszer túl közel fogunk egymáshoz kerülni, de nem akarom őt elengedni. Olyan nekem, mintha a testvérem lenne és 13 éves korunk óta így is nőttünk fel. Mindkettőnknek voltak kapcsolatai de ő volt az akire szamithattam. És hogy most vissza tért és ki tudom valakinek önteni a szívemet egy csodás dolog. Mi a véleményetek erről? Kérlek csak normális válaszokat adjatok. Nagyon köszönöm!

2019. ápr. 1. 14:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nagyon gáz. A férjed helyében kidobtalak volna. Mondjuk nálam a 23 éves "feleség" sem igazán értelmezhető.

De magamból indulok ki. Ha a feleségem mást ölelgetne, más ölébe ül, és a személyes dolgainkat beszéli ki, az instant bann.

Elég lesz pár pohár pia megint valami bulin, és a "barátod" farkán kötsz ki. Kb ennyi.

Gyereket semmiképpen ne szülj most.

Alapjában véve a fárfi-női barátságban sem hiszek, mert NEM LÉTEZIK.

Hagyjuk már ezt az "olyan mint ha a testvérem lenne" dumát.

2019. ápr. 1. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!