Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasinak párkapcsolatban nem jön be, ha sminkelem magamat?
A legtöbb exem nem szerette, ha festettem magam, nőiesebb cuccokat vettem fel. Most volt egy egyéves kapcsolatom, előtte minden nap sminkeltem, utána is, de közben nem.
Picit azt érzem, hogy ezek a pasik szabotálták azt, hogy jó nő legyek. Lehet, hogy nem volt önbizalmuk?
férfi vagyok és alapból sem szeretem mert melegebb időben már lefolyik az arcról télen meg rá fagy
a barátnőmön jobban szeretem a vékonyabb sminket az arca természetesen talán szebb is mint egy vékonyabb sminkkel és nem! semmi köze az önbizalomnak pont fordítva a nőnek nincs annyi önbizalma hogy azt hiszi hogy csak sminkkel szép (és mi van ha reggel a férfi meglátja a csupasz arcodat?) megjegyzem szeretem az arcát csókolni és akkor tök gáz ha van rajta smink főleg ha másra is kerül sor akkor le is vetetem vele...
a lényeg lehet hogy szépnek látnak smink nélkül is a pasik...
Csak a kérdést olvastam el.
Lehet az áll a háttérben, hogy a smink rohadtul csúnyítja a nőket.
De ha te csak attól vagy jó nő, ha az arcodra kensz egy maszkot, akkor nem neveznélek nőnek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!