Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Pár 10kg mínusz, aztán jó leszel"?
Férfi ismerősöm panaszkodott nekem a saját külsejére, arra hivatkozva, nyilván amiatt hajtják el a lányok.
Megmondtam, semmi baj nincs vele (tényleg nincs), álljon kicsit pozitívabban magához, mindenkinek vannak néha rossz napjai, én se vagyok mindig elégdett magammal.
Reakció: "Na, igen. Mellkisebbítés, pár 10kg mínusz, aztán te is jó leszel"
Azt hittem, lefordulok a székről.
Jó, a mellem valóban túl nagy, igyekszem úgy öltözni, hogy ne hangsúlyozzam és kisebbnek látsszon, de így is észreveszik, hogy nem vagyok lapos.
A "pár 10kg" mínuszról meg annyit, hogy ha csak egyszer 10kg-t fogynék, már 50kg lennék, szóval bele sem merek gondolni, hányszor 10kg lett volna az a "pár".
Tudom, hogy 2019 van, és nyilván az ő ideálja is valahogy így néz ki, mint a többségé is:
De miért kell akkor bántani? Nem kértem se tanácsadást, se véleményt, és randira se hívtam.
Nem vagyok kövér.
És akkor is nagy mellem volt, mikor alig értem el az 50kg-t 170cm-es magassághoz. Ez van, genetika.
Nyugodj meg,nem veled van a baj !! En oszinten el mondom neked,hogy kisebbsegi komplexussal rendelkezo szemelyekkel nincs ertelme foglalkozni....es nem azert mert le kell oket nezni,vagy megvetni...hanem azert,mert aki magat utalja,es nem tudja elfogadni,az masokat folyamatosan bant..ezzel kompenzal.Folyamatosan masokban keresi a hibat,hogy nyugtassa magat...
Nekem olyan alakom van mint a kepen a csajnak(egy icipicit teltebb) de 2 pasitol ugyan ilyen komplexusos tahotol is megkaptam,hogy plussz 10 kgval lennek jo no...Es pontosan olyankor,amikor az O kuldejerol volt szo,es en megertoen es tamogatoan alltam mindkettohoz... szanalmas,de igy mukodnek.
Nezhetsz ki akarhogy,le fognak huzni,hogy te is erezd magad szarul,ne csak ok...
24
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!