Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ragad le valaki egy nőnél, aki kb mindenkit megkaphatna?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki magas (szerintem 200cm+), izmos, elvileg jól is keres, mégis együtt van már régóta egy átlagos lánnyal.
Az olyan férfiak, akik látszólag mindenkit megkaphatnak miért horgonyoznak le egy nőnél?
2019. márc. 28. 16:24
21/26 anonim válasza:
A 18-as szerintem megadta a választ
22/26 anonim válasza:
2 méter feletti pasi már sok csajnak taszító
23/26 anonim válasza:
technokol, vagy pillanatragasztó
24/26 anonim válasza:
18as ez nagyon szép volt! Ilyen egy igazán szerelmes férfi, remélem jó lányt választottál magad mellé aki megbecsül és viszont szeret, mert ilyet mint te nehéz találni...
Kívánom, hogy sokáig boldogok legyetek!
25/26 anonim válasza:
Tán jó volna, ha egy ilyen keményfarkú legényke rászoktatna téged ama hatalmas szerszámára, aztán mikor már teljesen rabul ejtett vele, továbbállna és nem kaphatnád még újra az adagodat? Erre vágysz?
26/26 anonim válasza:
Most gondolj bele a 200 cm plusz milyen sokat eszik. Nem egyszerű nőt találni aki ennyit főz. Nem értem miért panaszkodnak az alacsony srácok, mikor nekik sokkal könnyebb az életük, kisebb helyen elférnek, kevesebbet esznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!