Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ragad le valaki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ragad le valaki egy nőnél, aki kb mindenkit megkaphatna?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, aki magas (szerintem 200cm+), izmos, elvileg jól is keres, mégis együtt van már régóta egy átlagos lánnyal.

Az olyan férfiak, akik látszólag mindenkit megkaphatnak miért horgonyoznak le egy nőnél?

2019. márc. 28. 16:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%
#10 Te miről beszélsz? Beszívtál?
2019. márc. 28. 17:38
 12/26 anonim ***** válasza:
93%
Ez olyan, mintha te lennél belé szerelmes. Ciki.
2019. márc. 28. 17:40
 13/26 anonim ***** válasza:
21%

A két méteres magasság sok nőnek taszító már szerintem. Az izmok (már ha tényleg nagyon izmos) szintén nem annyira vonzóak. A jó fizetés baromira túl van értékelve.

Elmondom, hogy mitől kaphat meg valaki bárkit:

- 185-190 centi körüli

- Alkatilag széles váll, szálkás, kidogozott, de nem túl izmos alak

- Tipikus "helyes" vonások, szögletes áll, éles "jaw line", arányos orr, szimmetrikus arc.

- A jelenlegi divat szerint oldalt rövid, felül hosszabb haj

- Extrovertált személyiség

Na, egy ilyen tényleg bárkit megkap, a nők 90%-a erre nedvesedik, ezeket keresi Tinderen, bárokban, munkahelyen és mindenhol. Mint bizonyára feltűnt, a jó fizetés nincs a listában. Az ugyanis nem szükséges a nők többségénél. A legfontosabb az arc, a többi inkább csak pulsz.

2019. márc. 28. 17:43
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi,te úgyse kellenél neki.
2019. márc. 28. 17:56
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

A nők is megkaphatnak nagyon sok férfit.

Eszerint nem normális, ha monogámok?

2019. márc. 28. 18:11
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező , valóban végtelenül ostoba vagy.

Kívánom nekik, hogy sokáig maradjanak együtt!

2019. márc. 28. 18:16
 17/26 anonim ***** válasza:
94%
Hol tart a mai világ... ostobának néznek embereket, csak mert nem mennek végin hetente 10 nőn. Ezt most ugye te sem gondoltad komolyan? Hát elnézést, hogy csak mert jó adottságai vannak, attól még morálisan minden a helyén van a fejében az illetőnek. Ennyire azért ne legyél már irigy.
2019. márc. 28. 18:28
 18/26 anonim ***** válasza:
92%

195/95kg vagyok sportos és jóképű, volt egy időben, amikor minden csajt megdugtam akit tudtam, lepontozhattok, de úgy voltam vele, hogy minél többet megszerzek annál kiralyabb leszek, de rájöttem, hogy üres az életem. Lefekszem valakivel, reggel gondolkodnom kell, hogy hogy hívják, elmegy és jön a másik másik este, nem szerettem egyiket se, nem voltam úgy, hogy büszke vagyok, mert mellettem van, igazából nem voltam előbbre velük, szinte senki voltam, ezeknél a lányoknál (nem prostik) nem én voltam az elsők és ők se nálam és ez az érzés hiányzott. Aztán találkoztam egy nővel, aki nem volt oda értem, aki sokáig csak kinevetett, akit úgy éreztem meg kell szereznem, mert ha nem, senki maradok, mellette akartam feküdni, kelni ő hozzá akartam hazamenni és ő miatta vártam, hogy végre vége legyen a melonak, hogy mehessek megölelni beszélgetni szórakozni csókolni szexelni. Megharcoltam érte és megszereztem és kihívást jelent megtartani is. És ezt élvezem, hogy a jövőt vele tervezhetem, nem pedig egyedül, hogy ha rossz kedvem van, ő mellettem lesz, ha rossz napja van, akkor mellette lehetek. Van akit büszkén hívok meg ebédelni és nem kell álcát felvennem, hogy hogyan fűzzem be. Mert egyszer ő lesz a gyerekeim anyja, akikről majd gondoskodom. És ez jó érzés, hogy vannak céljaim, hamár az eddigieket elértem.

Nos én ezért ragadtam le.

2019. márc. 28. 18:38
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert az a lány normális, olyat pedig még tökéletes külsejű férfiként sem könnyű találni, ezért meg kell becsülni.
2019. márc. 28. 18:43
 20/26 anonim ***** válasza:
17%
Lehet hogy papucs, a nő meg teljesen ráakaszkodott
2019. márc. 28. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!